{ Μουσική }

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη νύχτα στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική συναυλία για το Άσυλο του Παιδιού


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη νύχτα στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Χώρος: Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ
Διεύθυνση: Εγνατίας 154 (εντός του ΑΠΘ), 54636
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ
Τιμή: από 8.00

Πότε: 09/12/2019
Ώρα έναρξης: 19:00

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από παιδικές φωνές, θα πλημμυρίσουν τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, την Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από παιδικές φωνές, θα πλημμυρίσουν τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, την Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.
Το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης διοργανώνει με την υποστήριξη του Ασύλου του Παιδιού και του σωματείου «Παιδείας δρώμενα» χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τις ανάγκες του Ασύλου του Παιδιού.
Συγκεκριμένα, τα νήπια, η χορωδία και η Β΄ τάξη του Αρσακείου Δημοτικού, η χορωδία και η Β΄ τάξη του Ασύλου του Παιδιού θα παρουσιάσουν με τραγούδια, χριστουγεννιάτικους ύμνους και δρώμενα από τον όμιλο θεάτρου του Αρσακείου Δημοτικού το γεγονός της ανακωχής που έλαβε χώρα το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων του 1914, στα χαρακώματα του Δυτικού Μετώπου, κατά τη διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Η θεατρική απόδοση είναι βασισμένη στο βιβλίο της Αγγελικής Δαρλάση  «Το Ωραιότερο Χριστουγεννιάτικό Στολίδι».
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν και η παιδική χορωδία του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη καθώς και η παιδική και νεανική χορωδία του Ιερού Ναού Κυρίλλου και Μεθοδίου, την οποία θα συνοδεύει στο πιάνο ο Νίκος Ζαφρανάς.
Τριακόσια τριάντα παιδιά θα συνεργαστούν επί σκηνής και θα μεταφέρουν με τον πιο όμορφο τρόπο το μήνυμα των ημερών, μήνυμα ειρήνης, συναδέλφωσης και αγάπης.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός και ο κόντρα Τενόρος Νικόλαος Σπανός. Τον Νικόλαο Σπανό  συνοδεύει στο πιάνο η Ειρήνη Μαύρου.
Ορχήστρα με εξαίρετους καλλιτέχνες της πόλης μας θα συνοδεύσει τα παιδιά: Διεύθυνση ορχήστρας, πιάνο: ο Αχιλλέας Σοφούδης, βιολί: ο Θάνος Γκιουλετζής, κιθάρα: ο Μιτκούδης Μιχάλης, τρομπέτα ο Στέλιος Χατζηκαλέας, άρπα: η Δανάη Ζαφρανά.
Διεύθυνση χορωδιών: Ηρακλής Παναγόπουλος, Πηνελόπη Μενούνου,  Μαρία Έμα Μελιγκοπούλου,  Ελπίδα Τσάμη
Θεατρική διδασκαλία, σκηνοθεσία: Κατερίνα Κουλιακιώτη.

Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη νύχτα στην Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ.
Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 19.00  
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ