{ Παιδί }

Μια φορά και έναν καιρό– Urban Music and Gallery. Υπαίθρια μουσική δράση από τον Δήμο Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Παιδί

Μια φορά και έναν καιρό– Urban Music and Gallery. Υπαίθρια μουσική δράση από τον Δήμο Θεσσαλονίκης
Δωρεάν

Χώρος: Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου, 54640
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Τιμή: από 0.00

Πότε: 17/06/2020
Ώρα έναρξης: 17:00

Μια φορά και έναν καιρό…” – Urban Music and Gallery. Υπαίθρια συναυλία από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ) διοργανώνει μια υπαίθρια μουσική δράση για μικρά αλλά και “μεγάλα” παιδιά, με τίτλο «Μια φορά και έναν καιρό…».

Στις 17 Ιουνίου 2020 από τις 17:00-22:00 κάνοντας τη βόλτα σας στη Νέα Παραλία, κατά το μήκος της από το Βασιλικό Θέατρο έως τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης θ' ακούγονται παιδικά τραγούδια που θυμούνται οι παλιοί και αγάπησαν οι μικρότεροι.

Από τον ξεχωριστό μουσικό κόσμο της Λιλιπούπολης και τα μικρά αριστουργήματα για παιδιά που τραγούδησαν η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Πάνος Μουζουράκης, η Λένα Πλάτωνος και πολλοί άλλοι, καταλήγοντας στο «Εγώ κι εσύ μαζί» ή το «Let it go» από το μαγικό κόσμο της Ντίσνεϊ που κάθε παιδί μπορεί να τραγουδήσει απ έξω.
Παράλληλα στο ύψος του Makedonia Palace θα βρίσκονται αναρτημένες οι ζωγραφιές των παιδιών που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε η Κ.Ε.ΔΗ.Θ, με τίτλο «Η ζωή πριν και μετά τον Covid19». 103 διαφορετικές ζωγραφιές, 103 παιδικές ματιές…
 
Ακόμη σε 3 διαφορετικά σημεία θα υπάρχουν stands με ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις δραστηριότητες του Europe Direct, καθώς και του εκπαιδευτικού προγράμματος και των δράσεων των Κ.Δ.Α.Π. της Κ.Ε.ΔΗ.Θ. με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη φιλοξενία σ αυτά.

Σας περιμένουμε στην παραλία από τις 17:00-22:00!!!
Θ' ακούσετε μουσική, θα θαυμάσετε τις δημιουργίες των μικρών μας φίλων, αλλά και θα μάθετε όλα όσα δεν γνωρίζετε για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ). Τους χώρους, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν και να απασχοληθούν με ποικίλες δραστηριότητες ΔΩΡΕΑΝ τα παιδιά σας μετά το σχολείο όλο το χρόνο. Θα βρισκόμαστε εκεί για να λύσουμε κάθε απορία σας και να καταγράψουμε κάθε επιθυμία σας σε σχέση με την καλύτερη λειτουργία των δομών μας.
- Για παιδιά 5-12 ετών
- Δωρεάν 12 μήνες το χρόνο
- Ωράριο λειτουργίας 13.00-22.00
- Πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα
- ΚΔΑΠ ΜΕΑ για άτομα και νέους με αναπηρία και λειτουργία 7.00-22.00
- Με voucher μέσω ΕΣΠΑ

Σας περιμένουμε όλους με χαρά και διάθεση για να μοιραστούμε στιγμές που θα θυμόμαστε όλοι!


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ