{ Τελευταία νέα }

Μήνυμα του δημάρχου Πολυγύρου μετά την αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού


Κατηγορίες: Χαλκιδική

Μήνυμα του δημάρχου Πολυγύρου μετά την αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού

Μετά την αύξηση κρουσμάτων στον τόπο μας, βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή και είναι απαραίτητο να πρυτανεύσει η λογική και η ατομική ευθύνη σε όλα τα επίπεδα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Πολυγύρου, κ. Αστέριος Ζωγράφος με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων κορωονοϊού στην περιοχή. Ο κ  Ζωγράφος καλεί τον κόσμο να περιορίσει τις μετακινήσεις του στο απολύτως απαραίτητο, να μείνει στο σπίτι του, να μην έρχεται σε άσκοπη συναναστροφή με άλλα πρόσωπα.

H ανάρτησή του στο facebook αναφέρει:

Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Μετά την αύξηση κρουσμάτων στον τόπο μας, βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή και είναι απαραίτητο να πρυτανεύσει η λογική και η ατομική ευθύνη σε όλα τα επίπεδα.
Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μέχρι πότε θα κρατήσει όλο αυτό. Ο καθένας από μας καλό θα είναι να περιορίσει τις μετακινήσεις του στο απολύτως απαραίτητο, να μείνει στο σπίτι του, να μην έρχεται σε άσκοπη συναναστροφή με άλλα πρόσωπα. Μόνο έτσι μπορεί να επιβραδυνθεί η εξάπλωση, να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης και να κερδίσουμε χρόνο.
Κάποιοι συμπολίτες μας νοσούν. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται, όσο τίποτε άλλο, στη δεδομένη χρονική στιγμή τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας. Δε χρειάζεται πανικός αλλά σωστή ενημέρωση και υπεύθυνη στάση απ όλους μας.
Μαζί θα βγούμε από αυτή τη κατάσταση. Το να μείνουμε σπίτι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών, είναι η μόνη επιλογή αλλά και η υπεύθυνη στάση, που πρέπει να τηρήσουμε.

Καλή δύναμη σε όλους.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ