{ Εκπαίδευση }

Μεταπτυχιακό στη Θεολογία εξ Αποστάσεως Πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Μεταπτυχιακό στη Θεολογία εξ Αποστάσεως Πρόγραμμα  του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Χώρος: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας /University of Nicosia
Διεύθυνση: Μακεδονιτίσσης 46, CY-2417
Λευκωσία, Κύπρος
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πανεπιστήμιο Λευκωσίας /University of Nicosia


τηλέφωνα επικοινωνίας 210 300 3090 και 6970 524 400.

αναγνωρισμένο από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Θεολογία με τη Μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Παρακολούθησης στα Ελληνικά

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει αναγνωρισμένο από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη Θεολογία με τη Μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Παρακολούθησης.

Στόχος του Προγράμματος
Να παρέχει ποιοτική μεταπτυχιακή κατάρτιση σε κληρικούς και λαϊκούς θεολόγους, καθώς επίσης σε δασκάλους, καθότι το μάθημα των θρησκευτικών διδάσκεται και στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, σε φιλολόγους και πτυχιούχους των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών και σε αποφοίτους Πανεπιστημίου άλλων ειδικοτήτων, οι οποίοι επιθυμούν  να εμβαθύνουν και να αναπτύξουν τη διεπιστημονική τους κατάρτιση σε ένα σύγχρονο μαθησιακό πλαίσιο της Ορθόδοξης Θεολογίας.
 
Να μελετά τον ρόλο του Χριστιανισμού στον σύγχρονο κόσμο, την ιστορική και θεολογική θεμελίωσή του, τα έργα των μεγάλων Πατέρων της Εκκλησίας και τη σχέση της Ορθοδοξίας με άλλα δόγματα και θρησκείες. Ειδική έμφαση δίνεται στη χριστιανική αγωγή, στα πολυμέσα και στους τρόπους με τους οποίους θεωρητικές εξελίξεις μπορούν να βελτιώσουν την παιδαγωγική πρακτική.
 
Διάρκεια Σπουδών
Η ελάχιστη διάρκεια σπουδών για το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Θεολογία είναι 3 εξάμηνα και η μέγιστη διάρκεια 3 έτη.
Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνική
Ελάχιστες Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες (ECTS): 90 ECTS
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το Μεταπτυχιακό εξ Αποστάσεως Πρόγραμμα στη Θεολογία παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 300 3090 και 6970 524 400. 

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ