{ }

Μεταπτυχιακό εξ Αποστάσεως στην Εγκληματολογία

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Μεταπτυχιακό εξ Αποστάσεως στην Εγκληματολογία

Χώρος: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας /University of Nicosia
Διεύθυνση: Μακεδονιτίσσης 46, CY-2417
Λευκωσία, Κύπρος
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πανεπιστήμιο Λευκωσίας /University of Nicosia


Υπάρχει πολύ αυστηρός αριθμός θέσεων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δέχεται πλέον αιτήσεις για το Χειμερινό Εξάμηνο 2021

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει αναγνωρισμένο από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π,  Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στην Εγκληματολογία με τη Μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Παρακολούθησης.

Η διαδικασία λήψης αιτήσεων για εισαγωγές στο Χειμερινό Πρόγραμμα (έναρξη 28 Σεπτεμβρίου 2020) έχει ολοκληρωθεί. Υπάρχει πολύ αυστηρός αριθμός θέσεων για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και γι αυτό τον λόγο η διαδικασία εισδοχής ολοκληρώθηκε τέλος Ιουνίου 2020.

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας δέχεται πλέον αιτήσεις για το Χειμερινό Εξάμηνο 2021 με έναρξη μαθημάτων τέλη Σεπτεμβρίου 2021.
Τηρείται αυστηρά ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΩΤΗΤΑΣ!!!

Μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογία - Στόχος του Προγράμματος

O κύριος στόχος του προγράμματος είναι να παράσχει στους σπουδαστές ένα ισχυρό υπόβαθρο σε σύγχρονα εγκληματολογικά ζητήματα και έρευνες, και να τους δώσει την ευκαιρία να κατανοήσουν καλύτερα τις σύγχρονες τάσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του εγκλήματος, τις αιτίες του, καθώς και πιθανούς τρόπους αντιμετώπισής του. Το πρόγραμμα θα προσφέρει στους σπουδαστές τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται τόσο για την ερευνητική συνεισφορά τους στον τομέα της εγκληματολογίας όσο και για τη συνέχιση της σταδιοδρομίας τους σε τομείς που άπτονται του αντικειμένου.

Ο πολυεπιστημονικός χαρακτήρας του προγράμματος προσφέρει στους σπουδαστές του την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και κατανόηση σε διάφορα θέματα κλάδων που σχετίζονται άμεσα με την εγκληματολογία, όπως η ψυχολογία και η νομική. Οι καθηγητές του προγράμματος συμμετέχουν ενεργά ως επαγγελματίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο σε φορείς χάραξης πολιτικής και στην εφαρμογή της εγκληματολογικής επιστήμης, δημιουργώντας έτσι επιτυχώς μια γέφυρα μεταξύ θεωρίας και πράξης. Σκοπός του προγράμματος είναι να προσελκύσει επαγγελματίες
από κρατικούς θεσμούς και να μετατραπεί σε «όχημα» που συμβάλλει με τον τρόπο του στην κοινωνία και στη χάραξη πολιτικής.
 

Μεταπτυχιακά στην Εγκληματολογία - Διάρκεια Σπουδών

Η ελάχιστη διάρκεια σπουδών για το Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εγκληματολογία είναι 3 εξάμηνα και η μέγιστη διάρκεια 3 έτη.
Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνική
Ελάχιστες Ευρωπαϊκές Πιστωτικές Μονάδες (ECTS): 90 ECTS
Έναρξη Μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2021: Τέλη Σεπτεμβρίου 2021

Στείλε άμεσα την αίτησή σου για το Χειμερινό εξάμηνο 2021 και κράτησε τη θέση σου στο κορυφαίο Πανεπιστήμιο της Κύπρου, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας!!!!

Δείτε Αναλυτικά Κορυφαία Μεταπτυχιακά εξ Αποστάσεως Προγράμματα

Για περισσότερα σχετικά με τα Μεταπτυχιακά Εξ Αποστάσεως Προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μπορείτε είτε να συμπληρώσετε την αίτηση για πληροφορίες που έχουμε παρακάτω, είτε να επικοινωνήσετε για μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 300 3090 και 6970 524 400.
 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ