{ Μουσική }

«Μελωδίες Πόντου» στο θέατρο Κρύας Βρύσης «Τάσος Πεζιρκιανίδης»


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

«Μελωδίες Πόντου» στο θέατρο Κρύας Βρύσης «Τάσος Πεζιρκιανίδης»
Δωρεάν

Χώρος: Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης Δήμου Πολίχνης
Διεύθυνση: Φιλίππου - Θ. Καριπίδη (πάρκο Κρύας Βρύσης) Πολίχνη, 56533
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης Δήμου Πολίχνης
Τιμή: από 0.00

Πότε: 25/09/2020
Ώρα έναρξης: 20:30

Το Μουσικό Εργαστήρι με υπεύθυνο τον μουσικό Γιώργο Πουλαντσακλή, κλείνει φέτος 10 χρόνια δράσης και παρουσίας

Το Μουσικό Εργαστήρι του Συλλόγου Ποντίων Σταυρούπολης «Ακρίτες του Πόντου» με την υποστήριξη του Δήμου Παύλου Μελά, σας καλεί στην παραδοσιακή μουσική συναυλία με τίτλο: «Μελωδίες Πόντου», που πραγματοποιεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20:30, στο θέατρο Κρύας Βρύσης «Τάσος Πεζιρκιανίδης» στην Πολίχνη.

Η συναυλία περιλαμβάνει ορχηστρικά μουσικά θέματα από τον Πόντο και τη Μικρά Ασία. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Μουσικό Εργαστήρι  με υπεύθυνο τον μουσικό Γιώργο Πουλαντσακλή, κλείνει φέτος 10 χρόνια δράσης και παρουσίας και έχει πραγματοποιήσει πληθώρα συναυλιών, αφιερωμάτων, μουσικών συμπράξεων και διαλέξεων, στην πόλη της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει για την προστασία από τον κορονοϊό (υποχρεωτική χρήση μάσκας,  αποστάσεις κα).
Είσοδος ελεύθερη.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ο Σύλλογος των Ακριτών πιστός στις αρχές του,  συνεχίζει τη μεγάλη του πολιτιστική  προσπάθεια ώστε να διατηρήσουμε ζωντανά και αναλλοίωτα τα κύτταρα του πολιτισμού μας που έχουμε κληρονομήσει από τις προηγούμενες γενιές.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ