{ Μουσική }

Με live streaming: Μουσικοί της Πόλης παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά στο studio

οι συναυλίες διοργανώνεται από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Με live streaming: Μουσικοί της Πόλης παρουσιάζουν τη νέα τους δουλειά στο studio
Δωρεάν

Χώρος:
Διεύθυνση: ,
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω
Τιμή: από 0.00

Πότε: 19/10/2020 - 31/10/2020
Ημέρες & Ώρες
Δευτέρα: 21:00
Τρίτη: 21:00
Παρασκευή: 21:00
Σάββατο: 21:00

www.kepo.gr.

Live streaming συναυλιών από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δεύτερη ενότητα με θέμα: Μουσικοί της Πόλης παρουσιάζουν τη Νέα τους Δουλειά στο studio

20 διαδικτυακές δράσεις (live streaming) με τη συμμετοχή καλλιτεχνών κυρίως από την πόλη της Θεσσαλονίκης και από την περιφέρεια μας, θα διοργανωθούν από το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και θα υλοποιηθούν μέσα από τη σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο facebook.
Έχετε την δυνατότητα  επίσης, να συνδεθείτε με το live streaming της κάθε εκδήλωσης και  μέσα από την ιστοσελίδα www.kepo.gr.

«ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ,
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ…..» 

Έπειτα από την επιτυχημένη παρουσίαση της πρώτης θεματικής ενότητας που ήταν αφιερωμένη σε μουσικές από το θέατρο και τον Κινηματογράφο  συνεχίζουμε με την δεύτερη  ενότητα με θέμα:
Μουσικοί της Πόλης παρουσιάζουν τη Νέα τους Δουλειά στο studio:
Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 9μ.μ "Το Σύμπαν του Νίκου Χρηστίδη, με λόγια και με νότες"
Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 9μ.μ  "τ' Αδύνατο" της Μαργαρίτας Λιτητάρη
Τρίτη 27 Οκτωβρίου 9μ.μ  "Χαραυγή" – Γιάννης Κουλούσιας και το Μουσικό Πλήρωμα
Σάββατο 31 Οκτωβρίου 9μ.μ  "This Town" με τους Ta Toy Boy


Στην δεύτερη αυτή ενότητα ξεκινάμε με τον Νίκο Χρηστίδη ο οποίος παρουσιάζει με ένα εξαμελές σχήμα, τη μουσική παράσταση «το Σύμπαν του Νίκου Χρηστίδη, με λόγια και με νότες». Στο τραγούδι ο Γιάννης Διονυσίου και η Ιωάννα Κουρκούδιαλου καθώς και ο Δημήτρης Μυστακίδης σε φιλική συμμετοχή. Τραγούδια κυρίως από την προσωπική του δισκογραφία, δυναμικές ενορχηστρώσεις, χιούμορ, ιστορίες και αλληλεπίδραση με το κοινό. 
Συνεχίζουμε με δεύτερο σχήμα αυτό της Μαργαρίτας Λιτητάρη που με τους τρεις μουσικούς της, μας συστήνει την τελευταία της ολοκληρωμένη συνθετική δουλειά με τίτλο «τ? Αδύνατο». Ένας κύκλος τραγουδιών σε στίχους και μουσική της Μαργαρίτας Λιτητάρη.
Στην συνέχεια ακολουθεί ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γιάννης Κουλούσιας συνοδευόμενος από  το Μουσικό του Πλήρωμα, ένα σχήμα από έμπειρους μουσικούς συνεργάτες με πολυετή καλλιτεχνική εμπειρία στο μουσικό στερέωμα. Το ρεπερτόριο θα αποτελείται από τα τραγούδια του επερχόμενου δίσκου "Χαραυγή" καθώς και άλλα.  
Η δεύτερη ενότητα ολοκληρώνεται με τους Ta Toy Boy οι οποίοι παίζουν ζωντανά κομμάτια από την προηγούμενη τους κυκλοφορία "This Town" (Make Me Happy Records,2019) καθώς και τα Dark Fantasy και Νew Day, Same Life από το καινούριο τους LP που θα κυκλοφορήσει στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Όλες οι διαδικτυακές δράσεις (live streaming) που θα παρουσιαστούν μέσα από την σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού στο facebook έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ