{ Τελευταία νέα }

McΣαρακοστή: Η νηστεία στα McDonald's είναι απολαυστική!


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

McΣαρακοστή: Η νηστεία στα McDonald's είναι απολαυστική!Τα εστιατόρια McDonald's τιμούν και φέτος τα παραδοσιακά έθιμα του Πάσχα με ένα απολαυστικό μενού με νηστίσιμα προϊόντα, εμπνευσμένο από τις διατροφικές συνήθειες της Σαρακοστής.

Τα εστιατόρια McDonald's τιμούν και φέτος τα παραδοσιακά έθιμα του Πάσχα με ένα απολαυστικό μενού με νηστίσιμα προϊόντα, εμπνευσμένο από τις διατροφικές συνήθειες της Σαρακοστής.
 
Η McΣαρακοστή εστιάζει στην ποικιλία γευστικών και ποιοτικών επιλογών για τους λάτρεις των θαλασσινών, δίνοντας έμφαση στις γαρίδες. Απολαύστε τη Σαλάτα με γαρίδες, τις Γαρίδες (5τμχ), το McWrap™ Shrimp, το Crispy Shrimp Burger, το McVeggie™ και τα Spring rolls (4τμχ).
 
Για όλη την περίοδο μέχρι το Πάσχα, η McΣαρακοστή δίνει νέες επιλογές στους καταναλωτές, συνδυάζοντας την παράδοση με την απόλαυση και την ξεχωριστή ποιότητα McDonald's, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
 
Σχετικά με την Premier Capital Ελλάς
 
Η Premier Capital Ελλάς Α.Ε. λειτουργεί 23 εστιατόρια McDonald's στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα στην Αθήνα: Σύνταγμα, Άλιμος, Αιγάλεω, Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Γλυφάδα, Ίλιον, Π. Φάληρο, Βάρη, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Σπάτα (Εμπορικό Κέντρο Smart Park), Ρέντης, 31ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας (Πολυδένδρι), στη Θεσσαλονίκη: Εμπορικό Κέντρο One Salonica και Καλαμαριά, στη Ρόδο: πόλη της Ρόδου και Φαληράκι, στην Κρήτη: Μάλια, Χερσόνησος, Ηράκλειο, στην Κέρκυρα, στη Ζάκυνθο και τη Σαντορίνη. 
Η Premier Capital Ελλάς είναι μέλος της Premier Capital plc που είναι ο Developmental Licencee της McDonald's σε Εσθονία, Ελλάδα, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα και Ρουμανία. Το δίκτυο των 138 εστιατορίων McDonald's, συμπεριλαμβανομένων και αρκετών McDrive και McCafe, απασχολεί 7.500 εργαζόμενους.
Η Premier Capital plc είναι ο τομέας διαχείρισης εστιατορίων McDonald?s, θυγατρική της Hili Ventures Ltd, ενός ομίλου με δραστηριότητες στους τομείς των logistics, μηχανικής (engineering), διαχείρισης ακινήτων και τεχνολογίας, και στρατηγικού συνεργάτη της McDonald?s και της Apple. Με παρουσία σε 9 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και της Βόρειας Αφρικής και με 8.300 εργαζόμενους, η Hili Ventures είναι επίσημος συνεργάτης των εταιριών CMA CGM, IBM, Konecranes, Lenovo, Microsoft, NCR, Peterson, Diebold Nixdorf, και άλλων διεθνών brands. 
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ