{ Μουσική }

Μαραβέγιας και Μποφίλιου τραγουδούν σήμερα live στο instagram

μας καλούν στην... «Καραντίνα Παγκράτι»


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Μαραβέγιας και Μποφίλιου τραγουδούν σήμερα live στο instagram

Χώρος:
Διεύθυνση: ,
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Κωστής Μαραβέγιας, Νατάσα Μποφίλιου
Πότε: 17/03/2020
Ώρα έναρξης: 16:00

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Νατάσα Μποφίλιου, «μένουν σπίτι» και καλούν όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους σε μία ... συναυλία που θα πραγματοποιήσουν μέσω instagram.

Ο Κωστής Μαραβέγιας και η Νατάσα Μποφίλιου, «μένουν σπίτι» και καλούν όλους τους διαδικτυακούς τους φίλους σε μία ... συναυλία που θα πραγματοποιήσουν μέσω instagram.

Τις δύσκολες αυτές ημέρες, που όλοι οι πολίτες μένουν μέσα στο σπίτι τους, ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές των ειδικών για τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, αρκετοί είναι οι καλλιτέχνες που θέλουν να μας κρατούν συντροφιά μέσω των social media.

Έτσι, ο Κωστής Μαραβέγιας και η καλή του φίλη Νατάσα Μποφίλιου, μας καλούν στην... «Καραντίνα Παγκράτι», το απόγευμα της Τρίτης 17/3, στις 16:00.

Η ανάρτηση του τραγουδιστή:

Το κορίτσι αυτό που όμοιό του δεν έχει, που το υπεραγαπώ και το θαυμάζω, θα μου-μας κάνει παρεάκι αύριο Τρίτη στις 16:00 εδώ στο instalive, στην "Καραντίνα Παγκράτι", που εγκαινίασα με το λαμπρό μου φίλο και φιλόσοφο @theofanistasis και τον ψηφιακό ανθρωπισμό του.
Η @natassabofiliouofficial με την φωτεινή καρδιά της και το ζεστό της χαμόγελο στην καραντίνα της Τρίτης. Δεχόμαστε παραγγελιές, ερωτήσεις και τσακίρ κέφι σας λέμε και κανα τραγουδάκι.
Με κάλτσες αγάπη και πιτζάμες θα το περάσουμε κι αυτό αδέλφια❣️
("Καραντίνα Παγκράτι", επεισόδιο 2)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το κορίτσι αυτό που όμοιο του δεν έχει, που το υπεραγαπώ και το θαυμάζω, θα μου-μας κάνει παρεάκι αύριο Τρίτη στις 16:00 εδώ στο instalive, στην «Καραντίνα Παγκράτι», που εγκαινίασα με το λαμπρό μου φίλο και φιλόσοφο @theofanistasis και τον ψηφιακό ανθρωπισμό του.  Η @natassabofiliouofficial με την φωτεινή  καρδιά της και το ζεστό της χαμόγελο στην καραντίνα της Τρίτης. Δεχόμαστε παραγγελιές, ερωτήσεις και τσακίρ κέφι σας λέμε και κανα τραγουδάκι.  Με κάλτσες αγάπη και πιτζάμες θα το περάσουμε κι αυτό αδέλφια❣️ («Καραντίνα Παγκράτι», επεισόδιο 2) #maraveyas #karantinapagrati #liveoninstagram #menoumespiti #alladenthapethanoumekiolas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraveyas (@maraveyas) στις

 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ