{ Αυτό το ξέρατε; }

Μαντς Μίκελσεν: O νέος Grindelwald της τρίτης ταινίας «Fantastic Beasts»

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία


Κατηγορίες: Arts & culture

Μαντς Μίκελσεν: O νέος Grindelwald  της τρίτης ταινίας «Fantastic Beasts»

Προς αναζήτηση του κακού μάγου Grindelwald στην τρίτη ταινία των «Fantastic Beasts» βρίσκεται η Warner Bros, με τον ηθοποιό Μαντς Μίκελσεν να βρίσκεται στην πρώτη θέση επιλογής του σκηνοθέτη της ταινίας David Yates.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Warner Bros, ο ηθοποιός  Μαντς Μίκελσεν (“Rogue One: A Star Wars Story,” “Hannibal,” “Casino Royale”)  πέρασε από κάστινγκ για τον ρόλο του σκοτεινού μάγου Grindelwald  στην τρίτη ταινία των «Fantastic Beasts». Όπως αναφέρουν πηγές, η παραγωγή συνεχίζει το κάστινγκ για το ρόλο του Grindelwald και ο ηθοποιός Μίκελσεν αποτελεί την πρώτη προτίμηση του σκηνοθέτη της ταινίας Ντείβιντ Γιέιτς.
 
Να σημειωθεί ότι μέχρι πρότινος αυτόν το ρόλο θα έπαιζε ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ, ωστόσο μετά τις δικαστικές του περιπέτειες η Warner Bros αποφάσισε να λήξει την συνεργασία τους. Πάντως ο χαρισματικός ηθοποιός θα λάβει οκταψήφιες απολαβές για την βεβιασμένη λήξη του συμβολαίου του με την εταιρεία παραγωγής, καθώς είχε γυρίσει μία σκηνή στην καινούργια ταινία των «Fantastic Beasts».
 
Η πρεμιέρα της ταινίας αναβλήθηκε από την ημερομηνία τις 12 Νοεμβρίου του 2021 για τον Ιούλιο του 2022,
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ