{ Τελευταία νέα }

Λυών: Τούρκοι και Αζέροι μετανάστες εισβάλλουν σε συνοικία Αρμενίων ( βίντεο)

Εκτεταμένα επεισόδια σε Λυών και Βιέννη από Τούρκους


Κατηγορίες: Διεθνή

Λυών: Τούρκοι και Αζέροι μετανάστες εισβάλλουν σε συνοικία Αρμενίων ( βίντεο)Εκτεταμένα επεισόδια σε Λυών και Βιέννη από Τούρκους και Αζέρους μετανάστες που εισέβαλλαν σε συνοικία Αρμενίων.

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν στη Λυών και στην Βιέννη από Τούρκους μετανάστες οι οποίοι εισέβαλλαν σε συνοικία Αρμενίων και συγκρούστηκαν με τις αστυνομικές αρχές.

Εκτός ορίων φαίνεται πως βγαίνει η κατάσταση στην Γαλλία, μετά τα συνεχόμενα τρομοκρατικά χτυπήματα από ακραίους ισλαμιστές. Η έκρυθμη κατάσταση που οφείλεται στην επιθετική ρητορική του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ερντογάν κατά του Γάλλου Προέδρου αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει οδηγήσει σε ακραία περιστατικά φανατισμού. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η επίθεση δεκάδων Τούρκων μεταναστών στη Λυών της Γαλλίας, οι οποίοι μαζί με Αζέρους μετανάστες επιδόθηκαν σε ανθρωποκυνηγητό Αρμενίων στους δρόμους της πόλης.
Ανάλογα επεισόδια σημειώθηκαν και στη Βιέννη, όπου δεκάδες Τούρκοι μετανάστες βγήκαν στους δρόμους αναζητώντας Αρμένιους, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν  με τις αστυνομικές δυνάμεις.
 
Όπως μετέδωσαν τα γαλλικά ΜΜΕ, περίπου 150 Τούρκοι επιτέθηκαν σε γειτονιές της Λυών που διαμένουν Αρμένιοι, ενώ στο Twitter ο τουρκικός ιστότοπος «DuvaR english» έχει αναρτήσει σχετικό βίντεο.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ