{ Εκδηλώσεις }

Λογοτεχνική Σκηνή #8 στο θέατρο «Άνετον»


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Λογοτεχνική Σκηνή #8 στο θέατρο «Άνετον»

Χώρος: Δημοτικό Θέατρο Άνετον
Διεύθυνση: Παρασκευοπούλου 42, 54640
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Δημοτικό Θέατρο Άνετον
Τιμή: από 0.00

Πότε: 06/12/2019 - 07/12/2019
Ημέρες & Ώρες
Παρασκευή: 19:30
Σάββατο: 19:30

Πάνω από είκοσι καταξιωμένοι, νεότεροι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι ποιητές και πεζογράφοι , και μαζί τους μουσικοί και ερμηνευτές, σκηνοθέτες/χορογράφοι, και ηθοποιοί/χορευτές συμμετέχουν στη φετινή Λογοτεχνική Σκηνή #8, που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Άνετον»

Πάνω από είκοσι καταξιωμένοι, νεότεροι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι ποιητές και πεζογράφοι , και μαζί τους μουσικοί και ερμηνευτές, σκηνοθέτες/χορογράφοι, και ηθοποιοί/χορευτές συμμετέχουν στη φετινή Λογοτεχνική Σκηνή #8, που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο «Άνετον» (Παρασκευοπούλου 42 και Κωνσταντινουπόλεως), στις 6 και 7 Δεκεμβρίου (έναρξη 19.30 ακριβώς), με ελεύθερη είσοδο.
Η Λογοτεχνική Σκηνή #8 διοργανώνεται από το περιοδικό «Εντευκτήριο» και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Στη φετινή Λογοτεχνική Σκηνή (6-7 Δεκεμβρίου, δημοτικό θέατρο Άνετον) γίνεται μία σημαντική, ακαινοτομία: Τους περισσότερους / τις περισσότερες συμμετέχοντες και συμμετέχουσες συγγραφείς παρουσιάζουν ομότεχνοί τους. Με αυτόν τον τρόπο, το φεστιβάλ γίνεται περισσότερο... πολυφωνικό και τα σύντομα προλογίσματα αποκτούν περισσότερη ουσία.
Επίσης, θα παρουσιαστούν  τρία ολιγόλεπτα αφιερώματα: στον Νάνο Βαλαωρίτη, στον Χριστόφορο Λιοντάκη και στον Χόρχε Λουίς Μπόρχες, για τα 120 χρόνια από τη γέννησή του. Το τελευταίο σε επιμέλεια και παρουσίαση του ποιητή Γιώργου Σαράτση.

Σας περιμένουμε και φέτος σ' αυτή τη φιλόδοξη γιορτή της λογοτεχνίας, με τη συνεπικούρηση της μουσικής και του χορού.

 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ