{ Μουσική }

Live στον Πρώτο Όροφο: Conjecture, LΔΤΞ (BG), Kosnost'


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Live στον Πρώτο Όροφο: Conjecture, LΔΤΞ (BG), Kosnost'

Χώρος: Πρώτος Όροφος
Διεύθυνση: Ολυμπίου Διαμαντή 20, 54626
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πρώτος Όροφος
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Conjecture, LΔΤΞ, Kosnost'
Πότε: 09/11/2019
Ώρα έναρξης: 22:00

To Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 21:30 ο Πρώτος Όροφος θα φιλοξενήσει για μια συναυλία τους Conjecture από Αθήνα, LΔΤΞ από την Βουλγαρία και τους Kosnost' .

To Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 21:30 ο Πρώτος Όροφος θα φιλοξενήσει για μια συναυλία τους Conjecture από Αθήνα, LΔΤΞ από την Βουλγαρία και τους Kosnost' .

Conjecture
Με μη συμβατικές βιομηχανικές φόρμες, ο Conjecture στον νέο του δίσκο "V", ερευνά την αποδόμηση του σώματος, απογυμνώνει την υλικότητα της σάρκας, την μικρότητα της σκέψης, της προσωπικότητας και των σωματικών περιορισμών, και αναζητά την μετέπειτα έννοια του ανθρώπου και της ύπαρξης του, που υπάρχει πέρα από την λογική και πέρα από κάθε πιθανή απάντηση. Με ηλεκτρονικές μακροσκελής τονικότητες και πειραματικές αφαιρετικές δομές, δημιουργεί την κατάλληλη αισθητική περιγραφή του αντισωματικού του μανιφέστου. Ο δίσκος "V" κυκλοφορεί από την Amek σε γκρι marbled βινύλιο και θα διατίθεται στην συναυλία του Σαββάτου.
www.vasilisangelopoulos.com

LΔTΞ
Πρόκειται για το προσωπικό solo project του Emil Mitov, μουσικού παραγωγού από την Σόφια της Βουλγαρίας. Η μουσική του αποτελείται από κράματα της UK Bass, downtempo και dark ambient, δίνοντας ένα πολύ προσωπικό πομπώδες και μοντέρνο industrial ήχο. Έχει κυκλοφορήσει 2 EP σε κασέτα από την Amek.
https://www.facebook.com/7413ms/

Kosnost'
Οι Kosnost' είναι ένα οπτικοακουστικό project με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ο ήχος τους κινείται, μεταξύ άλλων, στη σφαίρα του ambient και idm, ενώ η προβολή βασίζεται στη ζωντανή επεξεργασία αρχειακού υλικού. Γαλήνια soundscapes και θολές αναμνήσεις διαδέχονται από θόρυβο και «σπασμένους» ρυθμούς, σε κάτι που μοιάζει με οικογενειακή συνάντηση που έχει πάρει μια σκοτεινή στροφή.
https://www.facebook.com/kosnost/

H συναυλία θα ξεκινήσει αυστηρά στις 22:00.
Θα υπάρχει κουτί οικονομικής συνεισφοράς για να καλυφθούν τα μεταφορικά έξοδα των μουσικών.
Καλό θα είναι να φέρετε τα δικά σας ποτά μιας που στον Πρώτο Όροφο δεν λειτουργεί μπαρ.

Στη συναυλία θα διατίθεται η 11η CD συλλογή του Πρώτου Ορόφου, με κομμάτια από τα σχήματα που συμμετείχαν στις συναυλίες την περασμένη χρόνια: https://protosorofos.bandcamp.com/album/protos-orofos-11  

Πρώτος Όροφος
Ολυμπίου Διαμαντή 20
Θεσσαλονίκη
www.protosorofos.gr

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ