{ Εκδηλώσεις }

ΑΝΑΒΟΛΗ: Legion Run 2020, στα Λουτρά Λαγκαδά Θεσσαλονίκης - Εξασφαλίσαμε τα χαμηλότερα εισιτήρια!

Το 2020 το Legion Run επιστρέφει για τρίτη φορά στην όμορφη Θεσσαλονίκη!


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

ΑΝΑΒΟΛΗ: Legion Run 2020, στα Λουτρά Λαγκαδά Θεσσαλονίκης - Εξασφαλίσαμε τα χαμηλότερα εισιτήρια!

Χώρος:
Διεύθυνση: ,
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω
Τιμή: από 44.00
Ποιοι: Legion Run
Πότε: 01/01/1970
Ώρα έναρξης: 10:00
* το cityportal αναζητεί και προτείνει πού θα βρείτε τις χαμηλότερες τιμές στα εισιτήρια

Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από μια διαδρομή, είναι μια εμπειρία ζωής!

Αγαπητοί Λεγιονάριοι,
Ακολουθώντας την βελτίωση της παγκόσμιας κατάστασης, πρίν λίγους μήνες αποφασίσαμε να αναπρογραμματίσουμε μερικές αλλά και να αναβάλλουμε ορισμένες εκδηλώσεις για την επόμενη χρονιά με την ελπίδα οτι το φθινόπωρο η κατάσταση θα ομαλοποιηθεί και θα είμαστε σε θέση να οργανώσουμε εκδηλώσεις.

Εξειδικευμένοι άνθρωποι απο αρκετές χώρες συμμετέχουν στην οργάνωση του Legion Run και η προετοιμασία των διαδρομών και η κατασκευή εμποδίων έχει σχέση με τα αρκετά ταξίδια και τις αρκετές επισκέψεις που έχει κάνει η ομάδα μας με στόχο να δημιουργήσει ενα σχέδιο με στόχο μια εκδήλωση ασφαλή αλλά και επιτρεπτή απο τις αρχές.

Δυστυχώς, η σχεδόν καθημερινή αλλαγή των δεδομένων και μέτρων που σχετίζονται με την οργάνωση και πραγματοποίηση μεγάλων εκδηλώσεων και των ταξιδευτικών κανόνων απο μια χώρα σε άλλη, θέτουν σε κίνδυνο εμάς αλλα και των εξοπλισμό μας καθώς μπορεί να μείνουμε κλεισμένοι σε μια χώρα, γεγονός που θα εμποδίσει την οργάνωση και πραγματοποίηση των εκδηλώσεων στις υπόλοιπες περιοχές.

Με πίκρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το γεγονός οτι η πραγματοποίηση μεγάλων εκδηλώσεων όπως το Legion Run στο οποίο συμμετέχουν χιλιάδες μεταξύ εθελοντών θεατών και συμμετεχόντων, δεν θα είναι δυνατή αυτο το φθινόπωρο. Οπότε πρέπει να αναβάλλουμε και να αναπρογραμματίσουμε όλες τις εκδηλώσεις μας.

Όλα τα εισητήρια που αγοράστηκαν για το 2020 είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν για εκδηλώσεις της επιλογής σας για το 2021 (Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021) και το 2022. Σύντομα θα ανακοινώσουμε τις νέες ημερομηνίες για τις εκδηλώσεις, θα επεξεργαστούμε το γεγονός οτι αλλάζουν τα εισητήρια για διάφορες εκδηλώσεις καθώς και τις αποζημιώσεις που θα μπορέσουμε να παρέχουμε επειδή δε μπορούμε να επιστρέψουμε τα εισητήρια. Επίσης, να περιμένετε τη διαδικασία αυτή σε κάθε χώρα στις επόμενες ημέρες.

Πιστεύουμε οτι σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί και θα μπορούμε να διασκεδάσουμε μαζι!

Πιστεύεις στον εαυτό σου και στη δύναμη της ομάδας;
Έλα κι εσύ στη Λεγεώνα! Μία εμπειρία ζωής και μία τεράστια πρόκληση που θα ανεβάσει την αδρεναλίνη σου στα ύψη! Στα Λουτρά Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 4 Οκτωβρίου!

Legion Run. Εδώ και 5 χρόνια, το Legion Run έχει γίνει ο μεγαλύτερος αγώνας δρόμου μετ' εμποδίων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη!

Έχει διοργανώσει πάνω από 40 επιτυχημένες εκδηλώσεις στη Γαλλία, την Ιταλία, την Πολωνία, την Ουγγαρία, την Ελλάδα, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, το Ισραήλ, την Ουκρανία, τη Λιθουανία, τη Σλοβακία και την Κύπρο. Χιλιάδες έχουν προσχωρήσει στη Λεγεώνα!

Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από μια διαδρομή, είναι μια εμπειρία ζωής! Σου υπόσχεται μια προκλητική, «βρώμικη» και συγχρόνως μια διασκεδαστική εμπειρία που θα δώσει σε σένα και στους φίλους σου μια έκρηξη αδρεναλίνης που θα διαρκέσει για μέρες, εβδομάδες ή ακόμη και χρόνια!

Κάθε εμπόδιο της διαδρομής θα προκαλέσει το σώμα και το μυαλό σου και θα απαιτήσει ομαδικότητα. Θα τρέξεις, θα συρθείς και θα βοηθήσεις τους γύρω σου να περάσουν τα εμπόδια. Θα παίξεις στη λάσπη σαν παιδί και θα τερματίσεις μαζί με χιλιάδες άλλους. Θα χτυπήσεις, θα γρατζουνιστείς, αλλά θα χαμογελάς. Θα τερματίσεις αλλαγμένος.

Το 2020 το Legion Run επιστρέφει για τρίτη φορά στην όμορφη Θεσσαλονίκη!

Πολλά νέα πράγματα σας περιμένουν!

- Τουλάχιστον 5 ολοκαίνουργια εμπόδια αλλά και νέες ανατροπές στα παλιά κλασικά (εμπόδια) θα αποτελέσουν μία πραγματική πρόκληση για σένα και την ομάδα σου!
- Πολλοί τρόποι διασκέδασης στον χώρο του φεστιβάλ που παρέχονται από τους συνεργάτες μας
- Οικογένειες με παιδιά - δεν θα βαρεθείτε σίγουρα :)))
Λοιπόν, τι περιμένετε;

Συγκεντρώστε την ομάδα σας, προπονηθείτε και κάντε την εγγραφή σας!
Εγγραφείτε στη Λεγεώνα!

Λουτρά Λαγκαδά, Θεσσαλονίκη
- Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020
Ώρα εκκίνησης κάθε κύματος: 10:00 - 10:20 - 10:40 - 11:00 - 11:20 - 11:40 - 12:00 - 12:20 - 12:40 - 13:00

Λεγεώνες (Κύματα)
* Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής θα σου ζητηθεί να καταχωρήσεις την ώρα του κύματος που προτιμάς να τρέξεις. Κάθε Λεγεώνα (κύμα) αποτελείται από 175 άτομα, τα οποία φεύγουν κάθε 20 λεπτά με το πρώτο κύμα να αρχίζει στις 10:00. Θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι θα προσέλθεις τουλάχιστον μία ώρα πριν το κύμα σου για να δώσεις στον εαυτό σου αρκετό χρόνο για να σταθμεύσεις, να κάνεις check in και προθέρμανση. Θα πρέπει να είσαι στη γραμμή εκκίνησης τουλάχιστον 10 λεπτά πριν από την έναρξη του κύματός σου.

Στάθμευση και Φύλαξη Τσαντών
Η στάθμευση είναι δωρεάν για όλους. Θα υπάρχει επίσης ασφαλής χώρος φύλαξης για τσάντες και η φύλαξη θα στοιχίζει 2 ευρώ ανά τσάντα.

Θεατές
Δεν θα τρέξεις, αλλά θα ήθελες να δεις από κοντά το Legion Run; Θέλεις να στηρίξεις τους φίλους σου στην προσπάθειά τους και συγχρόνως να γελάσεις μαζί τους; Κόπιασε, είναι δωρεάν! Το Legion Run είναι από τις λίγες εταιρείες σε αυτή τη βιομηχανία που επιτρέπουμε στους θεατές να ακολουθούν τους συμμετέχοντες κατά μήκος της διαδρομής και να βγάζουν φωτογραφίες. Γι' αυτό φρόντισε να βγάλεις πολλές επικές φωτογραφίες των λασπωμένων φίλων σου.

24,90 ευρώ από 44 ευρώ για Συμμετοχή 1 Ατόμου στο Legion Run 2020, στα Λουτρά Λαγκαδά Θεσσαλονίκης!
Η τιμή ισχύει έως εξάντλησης των διαθέσιμων κουπονιών της προσφοράς!

 Το εισιτήριο περιλαμβάνει:
- Συμμετοχή στο Legion Run
- 1 Mπύρα
 - Ένα αποκλειστικό "I Am Legion" φανελάκι που δίνεται μόνο στους συμμετέχοντες
 - Λίγες γρατζουνιές, μώλωπες και... λάσπη!
 - Γνήσια περηφάνια!
*Την ημέρα του αγώνα η τιμή του εισιτηρίου στα ταμεία θα είναι 60 ευρώ.


 Απόκτησε τώρα αποκλειστικά το εισιτήριό σου με χαμηλότερη τιμή,  στα  24,90 ευρώ από 44 ευρώ (διαβάστε περισσότερες πληροφορίες πώς θα αποκτήσετε την προσφορά)

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ