{ ΟΑΣΘ }

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου στη Θεσσαλονίκη

Μαζί τους στην παράσταση «Τι έχει μείνει απ' τη φωτιά» και η Μιρέλα Πάχου


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου στη Θεσσαλονίκη

Χώρος: Μονή Λαζαριστών
Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 25, Σταυρούπολη, 56430
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Μονή Λαζαριστών
Τιμή: από 9.00
Ποιοι: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Νίκος Πορτοκάλογλου
Πότε: 01/01/1970
Ώρα έναρξης: 21:00

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, σε μία συναυλία που δεν πρέπει να χάσεις!

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου εμφανίζονται στο Ανοιχτό θέατρο Συκεών αντι της Μονή Λαζαριστών το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, σε μία συναυλία που δεν πρέπει να χάσεις!
Δύο σπουδαίοι τραγουδοποιοί συνεχίζουν να μαγεύουν το κοινό με την κοινή τους εμφάνιση, χαρίζοντας στο κοινό αξέχαστες μουσικές στιγμές!

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου αποχαιρέτησαν τον μαγικό αυτό χειμώνα σε ένα κλίμα νοσταλγίας, συγκίνησης και ψυχαγωγίας, ανανέωσαν το ραντεβού τους στους σταθμούς της μεγάλης καλοκαιρινής τους περιοδείας και συνεχίζουν με νέες συναυλίες στο ... μεταίχμιο καλοκαιριού-φθινοπώρου!

Έχοντας και οι δύο την αφετηρία τους στις αρχές της δεκαετίας του 80, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησαν το στίγμα τους στην δεκαετία με τα δυο ιστορικά τους συγκροτήματα, τους Φατμέ και τους Τερμίτες που είχαν τεράστια επίδραση στις επόμενες γενιές.

Από την δεκαετία του 90 -που συνεχίζουν πια μόνοι τους- μέχρι και σήμερα δεν έχουν πάψει ποτέ να είναι ανήσυχοι και δημιουργικοί τόσο δισκογραφικά όσο και συναυλιακά και έχουν συνεργαστεί με μια ευρύτατη γκάμα παλιότερων και νέων καλλιτεχνών.

Δύο τραγουδοποιοί με παράλληλες διαδρομές σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών, αποφάσισαν επιτέλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και οι παράλληλοι δρόμοι τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, δημιουργώντας την επιτυχημένη μουσική παράσταση με τίτλο "Τι έχει μείνει απ' τη φωτιά".  Η παράσταση αυτή είναι ταυτόχρονα απολογισμός αλλά και γιορτή, φόρος τιμής στις ετερόκλητες επιρροές τους αλλά και αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της πορείας τους.
Τα τραγούδια των δυο δημιουργών θα διαδέχονται το ένα το άλλο σε μια ροή ραδιοφωνική. Σαν μια νοσταλγική, παιχνιδιάρικη και ανατρεπτική εκπομπή.
Μαζί τους μια ξεχωριστή παρουσία που εκπροσωπεί την νεότερη γενιά. Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Μιρέλα Πάχου, στην πιο δημιουργική της φάση, η οποία θα δώσει το δικό της στίγμα στην παράσταση με τη φρεσκάδα της και φυσικά... με το κόκκινο ακορντεόν της.

Συμμετέχουν
Steve Tesser: κιθάρα, τραγούδι
Αγάπη Διαγγελάκη: τραγούδι, γιουκαλίλι, μεταλλόφωνο
Μαζί τους οι:
Βύρων Τσουράπης: μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, τραγούδι
Ηλίας Λαμπρόπουλος: βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, μπουζούκι, τραγούδι
Άκης Αμπράζης: μπάσο, κρουστά
Δημήτρης Καλονάρος: τύμπανα, κρουστά
Φίλιππος Σπυρόπουλος: κρουστά, τύμπανα
Τον ήχο έχουν επιμεληθεί ο Γιώργος Καραγιαννίδης και ο Άκης Πασχαλάκης

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου
με την παράσταση «Τι έχει μείνει απ' τη φωτιά».

Μαζί τους η Μιρέλα Πάχου

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου - 21:00 (Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00)
Ανοιχτό Θέατρο Συκεών

Προσφορά: αγοράστε εδώ το εισιτήριο για τη συναυλία ΜΟΝΟ με 9,90 ευρώ (νέα τιμή) από 15 ευρώ  (Προσοχή:  Αυτή η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ έως 31 Αυγούστου)

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ