{ Τελευταία νέα }

Λακωνία: 7χρονο αγόρι κατάπιε καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο της περιοχής

Το συνεργείο καθαριότητας ξέχασε το επικίνδυνο διάλυμα στο τραπέζι του δωματίου


Κατηγορίες: Ελλάδα

Λακωνία: 7χρονο αγόρι κατάπιε καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο της περιοχήςΈνα 7χρονο αγόρι στην Λακωνία κατάπιε καυστικό υγρό από πλαστικό ποτήρι που ξέχασε στο δωμάτιο στο συνεργείο καθαριότητας.

Ένα 7χρονο αγόρι  κατάπιε καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο της Λακωνίας, όταν το συνεργείο καθαριότητας ξέχασε να πετάξει από το δωμάτιο το επικίνδυνο διάλυμα.
Το αγοράκι διέμενε μαζί με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο της περιοχής για τις διακοπές του. Όταν η οικογένεια έλειπε από το ξενοδοχείο, στο δωμάτιο  μπήκε το συνεργείο καθαρισμού για να καθαρίσει τον χώρο. Φεύγοντας όμως, το συνεργείο ξέχασε να πάρει μαζί του ένα πλαστικό ποτήρι με νερό στο οποίο είχε προσθέσει μέσα καυστικό υγρό για τις ανάγκες του καθαρισμού. Το πλαστικό ποτήρι με το επικίνδυνο διάλυμα βρισκόταν πάνω στο τραπέζι του δωματίου.
 
Κατά την επιστροφή της οικογένειας στο δωμάτιο, το μικρό αγόρι πήρε το πλαστικό ποτήρι στα χέρια του και νομίζοντας ότι είναι απλά νερό, ήπιε λίγο από το περιεχόμενο. Ευτυχώς το αγόρι κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά και σταμάτησε να πίνει.
 
Το 7χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας κι από εκεί στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μικρόπ παιδί έχουν προκληθεί σοβαρές βλάβες στον οισοφάγο.
 
Η οικογένεια του 7χρονου έχει κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ