{ Εκπαίδευση }

Κρήτη: Μαθητής έσυρε τη δασκάλα από τα μαλλιά

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Κρήτη: Μαθητής έσυρε τη δασκάλα από τα μαλλιάΜαθητής δημοτικού, που χρήζει παράλληλης στήριξης, σε μία κατάσταση κρίσης χτύπησε τη δασκάλα της τάξης.

Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δημοτικό σχολείο της Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα, καθώς –σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα hxonews.gr- μαθητής, που χρήζει παράλληλης στήριξης, σε μία κατάσταση κρίσης χτύπησε τη δασκάλα της τάξης.
 
Ο πρόεδρος της επιτροπής παιδείας του δήμου Ιεράπετρας Παναγιώτης Σαρρής μίλησε στον «Ηχώ 99,8» και επιβεβαίωσε τις σχετικές πληροφορίες μεταφέροντας, μάλιστα, περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό λέγοντας πως το παιδί έπιασε και έσυρε τη δασκάλα από τα μαλλιά.
 
Όπως σημείωσε, η δασκάλα χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και η ανάρρωση συνεχίστηκε στο σπίτι της.
 
Όπως τόνισε ο κ. Σαρρής τα παιδιά χρειάζονται ειδική στήριξη, προκειμένου σε ανάλογες περιπτώσεις να έχουν κοντά τους άτομα που θα γνωρίζουν πώς θα τις χειριστούν.Αυτό έχει να κάνει καταρχάς με την ασφάλεια και τη φροντίδα του ίδιου του παιδιού, αλλά και των συμμαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού.
Πηγή: hxonews.gr

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ