{ Υγεία }

Κορωνοϊός: Ζωντανά οι ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας από Τσιόδρα - Χαρδαλιά 4/4


Κατηγορίες: Υγεία-Αισθητική

Κορωνοϊός: Ζωντανά οι ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας από Τσιόδρα - Χαρδαλιά 4/4Ζωντανά οι ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας από Τσιόδρα - Χαρδαλιά 4/4

 Σε εξέλιξη βρίσκεται η ενημέρωση για τον κορονοϊό από το υπουργείο Υγείας και τον λοιμοξιωλόγο Σωτήρη Τσιόδρα.
Τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα είναι 60, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 1.673. Το 55% είναι άνδρες.
68 είναι οι νεκροί πλέον, με άλλους 9 να χάνουν τη ζωή τους τις τελευταίες ώρες. Ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι 74 έτη.
92 είναι οι διασωληνωμένοι ασθενείς, με 66 έτη μέσο όρο ηλικίας. Οι 20 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Το 70% έχουν υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι από 70 ετών και άνω.
10 ασθενείς εξήλθαν από τη ΜΕΘ. 
Αναφερόμενος στο θέμα της χρήσης μάσκας από ανθρώπους που δεν έχουν συμπτώματα ο κ. Τσιόδρας είπε πως στους ανοιχτούς χώρους δεν χρειάζεται μάσκα. 
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι παρατείνονται έως τις 27 Απριλίου τα μέτρα περιορισμού στις μετακινήσεις στην προσπάθεια περιορισμού εξάπλωσης της νόσου. «Σε όλη τη διάρκεια των μέτρων για τον κορωνοϊό δεν θα είναι δυνατή η αλλαγή του τόπου κατοικίας σε επίσημα έγγραφα» ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ