{ Τελευταία νέα }

Κορωνοϊός: Κατέληξαν τρεις ασθενείς - Στους 328 οι νεκροί στην Ελλάδα


Κατηγορίες: Ελλάδα

Κορωνοϊός: Κατέληξαν τρεις ασθενείς - Στους 328 οι νεκροί στην ΕλλάδαΜε βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, οι θάνατοι στην Ελλάδα έπειτα από επιπλοκές του κορωνοϊού ανέρχονται πλέον σε 328 από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα μας μέχρι σήμερα

Ένας ακόμη θάνατος, ο τρίτος σε διάστημα λίγων ωρών, ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ.
Ασθενής ηλικίας 63 ετών που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ κατέληξε στις 9.00 μ.μ. το βράδυ της Πέμπτης 17/9, έπειτα από καρδιακή ανακοπή.

Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει τον θάνατο ακόμα δύο ασθενών που νοσηλεύονταν στην Αθήνα έπειτα από επιπλοκές της Covid-19, αφότου μολύνθηκαν από τον νέο κορωνοϊό.

Ο πρώτος θάνατος που έγινε γνωστός μετά την ημερήσια ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, κατά την οποία ανακοινώθηκαν 9 νεκροί το τελευταίο 24ωρο, αφορά έναν 97χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Σύμφωνα με πληφορορίες, ο ηλικιωμένος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό ότι κατέληξε και μια γυναίκα, 89 ετών, που επίσης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» έχοντας μολυνθεί από τον κορωνοϊό. Η ηλικιωμένη έπασχε και εκείνη από υποκείμενα νοσήματα.

Με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, οι θάνατοι στην Ελλάδα έπειτα από επιπλοκές του κορωνοϊού ανέρχονται πλέον σε 328 από την έναρξη της πανδημίας στη χώρα μας μέχρι σήμερα.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ