{ Εκπαίδευση }

Κορωνοϊος και βαθμοί στο δημοτικό: Τηλεφωνικά η ενημέρωση, στην τσάντα οι βαθμοί

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση | Υγεία-Αισθητική

Κορωνοϊος και βαθμοί στο δημοτικό: Τηλεφωνικά η ενημέρωση, στην τσάντα οι βαθμοίΤηλεφωνικά η ενημέρωση, στην τσάντα οι βαθμοί για τους μαθητές Δημοτικού

Τηλεφωνικά θα γίνει η ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων για την πρόοδο των μαθητών – βαθμολογία β τριμήνου. Οι δε βαθμοί θα παραδοθούν στις τσάντες των μαθητών από τους εκπαιδευτικού. Αυτά ορίζει έκτακτη εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοϊου
 
Σύμφωνα με την εγκύκλιο αναφορικά με την ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων για την πρόοδο των παιδιών τους και την επίδοση βαθμολογίας β τριμήνου στα δημοτικά σχολεία και λαμβάνοντας υπόψη τις σχετικές οδηγίες του ΕΟΔΥ για αποφυγή μαζικών συγκεντρώσεων και συναθροίσεων σε κλειστό χώρο γίνεται γνωστό ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, με συγχρωτισμό μαθητών/τριών, γονέων και κηδεμόνων και εκπαιδευτικού προσωπικού:
 
- Οι γονείς/κηδεμόνες μαθητών/τριών που φοιτούν στο Νηπιαγωγείο και στην Α? και Β΄ τάξη Δημοτικού δύνανται να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους διδάσκοντες προκειμένου να ενημερωθούν για την πρόοδο των τέκνων τους.
 
-Αναφορικά με την επίδοση των ελέγχων για τους μαθητές/τριες που φοιτούν στη Γ, Δ, Ε και ΣΤ τάξη, οι Σύλλογοι Διδασκόντων, με απόφασή τους, προβαίνουν στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να παραδίδονται οι έλεγχοι προόδου β τριμήνου σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο στην τσάντα του κάθε μαθητή, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία γονέων & κηδεμόνων στο σχολείο.
 
Με ευθύνη του/της Διευθυντή/ντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων ενημερώνονται οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών.
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ