{ Υγεία }

Κορωνοϊος- Ικαρία: Αναζητούν όσους ήταν στο πλοίο που ταξίδεψε ο γιος του επιχειρηματία


Κατηγορίες: Υγεία-Αισθητική

Κορωνοϊος- Ικαρία: Αναζητούν όσους ήταν στο πλοίο που ταξίδεψε ο γιος του επιχειρηματίαΑναζητούν όσους ήταν στο πλοίο που ταξίδεψε ο γιος του επιχειρηματία

Η ιχνηλάτηση των επαφών που είχε ο 25χρονος στις Ράχες και στο χωριό Άγιος Πολύκαρπος γίνεται με δυσκολία καθώς οι ντόπιοι που τον συνάντησαν δεν φαίνονται διατεθειμένοι να απευθυνθούν στις Αρχές και να ενημερώσουν σχετικά.
Εξετάζεται η πληροφορία να συμμετείχε ο 25χρονος σε χειροσφάγια (ικαριώτικο έθιμο) ενώ λέγεται ότι έγινε στο σπίτι του, του συγκέντρωση περίπου 10 ατόμων, χωρίς όμως να έχει εξακριβωθεί ποια ήταν οι υπόλοιποι που τον επισκέφτηκαν πέρα από την Ολλανδέζα φίλη του κι έναν ακόμη φίλο του Βρετανικής καταγωγής, για τον οποίο λέγεται ότι έφτασαν μαζί στο νησί χωρίς όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί.
Πολλά από τα μαγαζιά που επισκέφτηκε ο 25χρονος γιος του επιχειρηματία, κατέβασαν ρολά. Ο δήμαρχος του νησιού, Νίκος Καλαμπόγιας, προχώρησε σε έκκληση μέσω Facebook και όχι μόνο, σε όσους ταξίδεψαν με το πλοίο Blue Star Mykonos την Παρασκευή 20 Μαρτίου από Πειραιά προς Ικαρία να παραμείνουν σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι τις 5 Απριλίου. Είναι το δρομολόγιο που πήρε ο 25χρονος και η παρέα του για να πάνε στην Ικαρία.
Ο δήμαρχος ζητάει από τους ταξιδιώτες, σε περίπτωση που παρουσιάσουν οποιοδήποτε σύμπτωμα, να επικοινωνήσουν με το νοσοκομείο Ικαρίας.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ