{ Υγεία }

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκε κρούσμα στις φυλακές Κορυδαλλού

 

Κατηγορίες: Υγεία-Αισθητική

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκε κρούσμα στις φυλακές ΚορυδαλλούΠρόκειται για 33χρονο άνδρα ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου και παραμένει.

Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς κρατούμενος βρέθηκε θετικός στον Κορωνοϊό. Το κρούσμα εντοπίστηκε στη δεύτερη πτέρυγα του καταστήματος κράτησης στον Κορυδαλλού
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 33χρονο κρατούμενο με καταγωγή από τη Λιβύη, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον λαιμό.
Του έγινε το τεστ για κορωνοϊό, το οποίο βγήκε θετικό και μεταφέρθηκε αρχικά στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου και παραμένει.

Ο ασθενής έχει υποβληθεί και σε δεύτερο τεστ, τα αποτελέσματα του οποίου αναμένονται να βγουν το πρωί της Τετάρτης για να επιβεβαιωθεί πως πράγματι είναι θετικός στον νέο ιό.
Πηγές αναφέρουν ότι βρισκόταν στο ίδιο κελί με τρία ακόμη άτομα. Οι κρατούμενοι που μοιράζονται το ίδιο κελί με τον νοσηλευόμενο έχουν τεθεί σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους,
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί αύριο Τετάρτη 24/6 στις φυλακές για να λάβει βιολογικό υλικό για τεστ και να πραγματοποιήσει ιχνηλατήσεις για πιθανά άλλα κρούσματα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες θα εξεταστεί ιδίως με ποιούς προαυλιζόταν καθώς φέρεται να είχε συμπτώματα ίωσης αρκετές ημέρες.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ