{ Εκδηλώσεις }

Κορονοϊός: Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Καννών

 

Κατηγορίες: Φεστιβάλ

Κορονοϊός: Αναβάλλεται το Φεστιβάλ ΚαννώνΤο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ανακοίνωσε την αναβολή της διοργάνωσης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ανακοίνωσε την αναβολή της διοργάνωσης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Η αναβολή αυτή γίνεται για πρώτη φορά στην 73χρονη ιστορία του Φεστιβάλ Καννών, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 12 έως τις 23 Μαΐου. Κατά το παρελθόν ακυρώθηκε μόνο μία φορά, κατά τη διάρκεια του Μάη του ΄68.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «αρκετές εκδοχές μελετώνται για τη διεξαγωγή του, από τις οποίες η κύρια μπορεί να είναι μια απλή μεταφορά των ημερομηνιών, τέλη Ιουνίου - αρχές Ιουλίου 2020».

Το Φεστιβάλ Καννών, παράλληλα με την ανακοίνωση της αναβολής, απευθύνει έκκληση σε όλους να σέβονται τους κανόνες και να δείξουν αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές σε όλο τον κόσμο.

Το Φεστιβάλ των Καννών προστίθεται στη λίστα με τις ακυρώσεις μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως η Eurovision και το Glastonbury Festival που θα γιόρταζε φέτος την επέτειο των 50 ετών του.

 

 

 

 

Η TV100 τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης
Πηγή: cityportal.gr

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ