{ }

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Γιορτές

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας  Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. ΘεσσαλονίκηςΚοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης

Στις 24.01.2020 στο The Met Hotel και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής" Ν. Θεσσαλονίκης. 
Πλήθος ατόμων, ευαισθητοποιημένων και κινητοποιημένων στον αγώνα του καρκίνου του μαστού ήταν εκεί για να στηρίξουν, να ενημερωθούν και να διασκεδάσουν. 
Μια βραδιά που ήταν αφιερωμένη στη δύναμη που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα. Για όλες αυτές τις γυναίκες που έγιναν σύμβολο δύναμης, μας ενέπνευσαν και συνεχίζουν να μας εμπνέουν!
Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος βράβευσε τους σημαντικότερους ανθρώπους, εταιρείες και φορείς που υποστήριξαν το Έργο και τις δράσεις του ενώ παρέλαβαν τις βεβαιώσεις τους οι Εθελόντριες που ολοκλήρωσαν την εκπαίδευση τους στο πρόγραμμα Οργανωμένης Αλληλοβοήθειας. 
«Την αποψινή βραδιά την αφιερώνουμε στη γυναίκα που νοσεί από καρκίνο του μαστού. Στη γυναίκα που αγωνίζεται τώρα. Όλα αυτά που βλέπετε, όλα αυτά που διοργανώνουμε γίνονται για έναν και μόνο λόγο! Για τη στήριξη της! Καμία γυναίκα με καρκίνο του μαστού να μην είναι μόνη! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!», είπε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δερεκενάρη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο χορηγό του Συλλόγου ΜΑΚΒΕΛ καθώς επίσης και τους χορηγούς GGCARE, HEALTHMARKETING και EUROMEDICA-ΑΡΩΓΗ.
 
 
 
 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ