{ Εκδηλώσεις }

Κοπή πίτας του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Γιορτές

Κοπή πίτας του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» ΘεσσαλονίκηςΚοπή πίτας του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης

Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ξενοδοχείο THE MET στη Θεσσαλονίκη.
Ο στόχος της βραδιάς ήταν αφενός να τηρηθεί το έθιμο της κοπής της πίτας και να ανταλλάξουμε ευχές για την χρονιά που διανύουμε, κορυφαία η υγεία και η αγάπη και αφετέρου για να καλύψουμε ανάγκες ιδρυμάτων, νοσοκομείων, εκκλησιών και μεμονωμένων ανθρώπων, πάντοτε σε είδος.
Η πρόεδρος του Δ.Σ. Έφη Πεϊτσίνη ευχαρίστησε τα μέλη, τις φίλες και τους δωροθέτες για την παρουσία και την υποστήριξή τους, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων ότι σε αυτούς τους τόσο δύσκολους καιρούς που διανύουμε το μήνυμα της αγάπης και της αλληλεγγύης αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ως παράγοντας για την ενδυνάμωση της κοινωνίας μας, με αξίες φιλανθρωπίας και ανθρωπισμού.
Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα Θεσσαλονίκης ιδρύθηκαν το Νοέμβριο του 2003. Στόχος τους είναι, η απάλειψη του ανθρώπινου πόνου, η προστασία των παιδιών, των γυναικείων δικαιωμάτων, του περιβάλλοντος και η καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης, η προώθηση της πανανθρώπινης ειρήνης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, η αλληλεγγύη στους μη αναπτυγμένους λαούς, χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.
 
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ