{ Τελευταία νέα }

Κόντρα Σπίρτζη - Γκιουλέκα για τις λίστες με τα ονόματα στον ΟΑΣΘ


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Κόντρα Σπίρτζη - Γκιουλέκα για τις λίστες με τα ονόματα στον ΟΑΣΘΗ καταγγελία του Χρ. Σπίρτζη αναφέρει χαρακτηριστικα: Μετά τη λήξη του 11ου Περιφερειακού Συνεδρίου για Την Παραγωγική Ανασυγκρότηση: «Κεντρική Μακεδονία: Πόλος Ανάπτυξης - Πύλη Συνεργασίας», η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέδωσε ανακοίνωση δια του Τομεάρχη Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας – Θράκης και βουλευτή Α? Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνου Γκιουλέκα.

Σε ''ανοιχτή'' καταγγελία προέβη ο κ.  Σπίρτζης κατά του Κωνσταντίνου Γκιουλέκα κάνοντας λόγο ξεκάθαρα για  κομματικές τοποθετήσεις στον ΟΑΣΘ εν έτει 2009 με «παρέμβαση» του
εν λογω βουλευτή τηςς ΝΔ Θεσσαλονίκης, δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα έγγραφο του κ. Γκιουλέκα με λίστα ατόμων που ''προτείνει'' στον τότε Πρόεδρο του ΟΑΣΘ για πρόσληψη. 
 
Η καταγγελία του Χρ. Σπίρτζη αναφέρει χαρακτηριστικα: Μετά τη λήξη του 11ου Περιφερειακού Συνεδρίου για Την Παραγωγική Ανασυγκρότηση: «Κεντρική Μακεδονία: Πόλος Ανάπτυξης - Πύλη Συνεργασίας», η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη εξέδωσε ανακοίνωση δια του Τομεάρχη Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας – Θράκης και βουλευτή Α? Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνου Γκιουλέκα.
 
Στην ανακοίνωση καταγγέλλεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ για:
 
    Μια κομματική φιέστα (προφανώς δεν θέλουν να πιστέψουν τη συμμετοχή και τις παρεμβάσεις του συνόλου των φορέων της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και των οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο διαμόρφωσης ενός δημοκρατικού προγραμματισμού για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της χώρας)
    Την «ίδρυση του πρωθυπουργικού γραφείου, που έχει ως στόχο την επικοινωνία, τις κομματικές φιέστες και την τακτοποίηση κομματικών φίλων»
    Την «κρατικοποίηση και την υποβάθμιση των αστικών συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και την τακτοποίηση ημέτερων στον κρατικό ΟΑΣΘ» καθώς και
    Τη «συνολική αποδόμηση της Υγείας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του ΑΠΘ, του ΠΑΜΑΚ, της Εγνατίας, του ΟΛΘ, του ΟΣΕ και ό,τι άλλου υπάρχει στη Βόρεια Ελλάδα από την Κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ»
 
Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη και ο Τομεάρχης της έχουν δίκιο και προς επιβεβαίωσή τους δίνουμε στη δημοσιότητα ένα από τα αποδεικτικά στοιχεία αυτής της καταστροφικής πολιτικής, τακτοποίησης ημετέρων.
 
Το μόνο που ζητάμε από τον κ. Γκιουλέκα, της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τομεάρχη Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, βουλευτή της Α Θεσσαλονίκης της ΝΔ, είναι να επιβεβαιώνει αυτά τα στοιχεία, κάθε φορά που θα αποδεικνύουμε, τις καταγγελίες του, για τους ημέτερους, που έφεραν τις αστικές συγκοινωνίες και την Ελλάδα σε αυτήν την κατάσταση.
 
 
Η απάντηση του Κωνσταντίνου Γκιουλέκα
 
“Με μια περίεργη εξίσωση προσπαθούν να συγκρίνουν τα ανόμοια οι κυβερνώντες”, δήλωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, υπεύθυνος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, απαντώντας στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών.
 
“Ενοχοποιούν την εκδήλωση ενδιαφέροντος για ανέργους συμπολίτες μας για εύρεση εργασίας σε έναν ιδιωτικό οργανισμό, όπως ήταν ο ΟΑΣΘ πριν λίγο καιρό, και την εξισώνουν με την κομματικοποίηση, την οποία επιχειρούν να κάνουν στον, ήδη, κρατικοποιημένο ΟΑΣΘ”, υπογράμμισε ο κ. Γκιουλέκας.
 
“Θα ήθελα να τους πληροφορήσω ότι θα συνεχίσω να ενδιαφέρομαι για ανέργους συμπολίτες μας και θα συνδράμω, με όλες τις δυνάμεις μου, προκειμένου να καταστεί δυνατό να εξασφαλίσουν μια θέση εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Το θεωρώ και χρέος και καθήκον μου. Αντίθετα, θα ήθελα να τους θυμίσω ότι το Δημόσιο δεν είναι δοβλέτι κανενός”, πρόσθεσε.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ