{ Υγεία }

Κικίλιας για τους δύσπιστους του εμβολίου για τον κορωνοϊό: Μη υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, ευθύνη μας να τους πείσουμε


Κατηγορίες: Covid-19

Κικίλιας για τους δύσπιστους του εμβολίου για τον κορωνοϊό: Μη υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, ευθύνη μας να τους πείσουμεΟλες οι εταιρείες έχουν δεσμευτεί ότι δεν θα γίνει καμία έκπτωση ως προς την ασφάλεια των σκευασμάτων, δήλωσε ο υπουργός υγείας.

Είμαι πεπεισμένος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας και θα καταλάβει και θα ενημερωθεί σωστά και θα εμβολιαστεί», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας μεταξύ άλλων, τόνισε ότι όλες οι εταιρείες έχουν δεσμευτεί ότι δεν θα γίνει καμία έκπτωση ως προς την ασφάλεια των σκευασμάτων. 

Οσον αφορά τους δύσπιστους για το εμβόλιο, ο κ. Κικίλιας είπε ότι φέτος εμβολιάστηκε για τη γρίπη διπλάσιος αριθμός ανθρώπων σε σχέση με το 2019, δηλαδή 4.000.000 συμπολίτες μας  και στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην εθνική εκστρατεία εμβολιασμού, την οποία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός.

«Είμαι πεπεισμένος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας και θα καταλάβει και θα ενημερωθεί σωστά και θα εμβολιαστεί και αυτοί οι λίγοι οι οποίοι δεν θέλουν να το κάνουν... Πρέπει να σας πω ότι το Σύνταγμά μας δηλώνει ρητά ότι δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στη χώρα. Είναι όμως ευθύνη μιας οργανωμένης πολιτείας και όλων των ηγετών της, σε όλα τα επίπεδα, να παροτρύνουν τον κόσμο και να τον ενημερώσουν σωστά έτσι ώστε να εμβολιαστεί», δήλωσε ο υπουργός. 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ