{ Εκπαίδευση }

Κεραμέως: H παράταση της αναστολής λειτουργίας σχολείων και μετά το Πάσχα είναι ανοιχτή.

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Κεραμέως: H παράταση της αναστολής λειτουργίας σχολείων και μετά το Πάσχα είναι ανοιχτή.H παράταση της αναστολής λειτουργίας σχολείων και μετά το Πάσχα είναι ένα σενάριο που έχει πέσει στο τραπέζι.

Οι συστάσεις των ειδικών θα καθορίσουν τις τελικές αποφάσεις της κυβέρνησης για τυχόν παράταση του κλεισίματος των σχολείων και μετά τις διακοπές του Πάσχα, είπε η υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως. 
«Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι η παράταση στην αναστολή λειτουργίας είναι πάνω στο τραπέζι», τόνισε η υπουργός μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Η κ. Κεραμέως δήλωσε ότι η πολιτεία έχει λάβει πολύ σοβαρά μέτρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και απαιτείται να μην υπάρξει καμία χαλάρωση καθώς «τώρα είναι η κρίσιμη περίοδος προκειμένου να πετύχουμε τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των μέτρων».
Στη συνέχεια είπε ότι στόχος του Υπουργείου είναι να μην χαθεί ούτε η σχολική, ούτε η ακαδημαϊκή χρονιά και οι  Πανελλαδικές να γίνουν όσο πιο κοντά στην καθιερωμένη ημερομηνία έναρξής τους.
Ωστόσο, όπως διευκρίνισε, το πότε θα γίνουν οι Πανελλαδικές θα εξαρτηθεί από το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία. Ενδεχόμενη παράταση του σχολικού έτους καθώς και μείωση της ύλης θα καθοριστεί «όταν ξέρουμε πόσες διδακτικές ώρες έχουν χαθεί».
 
 
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ