{ Τελευταία νέα }

Κατερίνα Νοτοπούλου: Υπάρχει η επιθυμία μου για παιδί


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Κατερίνα Νοτοπούλου: Υπάρχει η επιθυμία μου για παιδίΗ επιθυμία της Νοτοπούλου για παιδί, το πρόβλημα ακοής, ο “τσέο” και το άνοιγμα στη Γιαννάκου

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α Θεσσαλονίκης μίλησε στο flash.gr και απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική της ζωή αλλά και την καριέρα της. Μίλησε για τη μητρότητα, το  ''ΤΣΕΟ'',  τους πολιτικούς καριέρας, ενώ έκανε άνοιγμα προς τη Μαριέττα Γιαννάκου.
Η Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρθηκε ακόμα στο πρόβλημα της απώλειας ακοής και στο πως αυτό επηρέασε αυτή την καθημερινότητά της.
«Χρειάζεται διπλή προσπάθεια για να αντιληφθώ και να επικοινωνήσω. Άρα επιφέρει διπλή κούραση. Ειδικά στη δική μου καθημερινότητα που η επικοινωνία είναι το Α και το Ω. Για παράδειγμα, εσείς ξέρετε πως μετρά ο χρόνος σε μία τηλεοπτική εμφάνιση, οπότε καταλαβαίνετε. Όμως εκείνο που επηρέασε καθοριστικά είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζω τη ζωή. Από μικρή θεωρούσα ότι έπρεπε όλα να τα κάνω τέλεια. Οι σχολικές επιδόσεις, οι πανεπιστημιακές σπουδές, οι πολιτικές μου δραστηριότητες... να είμαι πάντα επιμελής. Μετά το συμβάν εννόησα ότι η ζωή είναι όμορφη και αληθινή με τις ατέλειες και τα ψεγάδιά της. Με τις δυσκολίες της», ανέφερε.
Σχετικά με το περίφημο σαρδάμ του ''ΤΣΕΟ'', η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε:
«Κοιτάξτε, όλοι θέλουμε να μας θυμούνται για τις σοφές μας κουβέντες κι όχι για τις γκάφες μας. Η αλήθεια λοιπόν είναι ότι στεναχωρήθηκα διότι δεν ήταν λάθος από άγνοια. Αναρωτιόμουν συνέχεια «πως μου ήρθε;» Ε, μου ήρθε! Μετά συμφιλιώθηκα με το συμβάν. Μακάρι οι γκάφες όλων των πολιτικών να είναι έτσι ανθρώπινες. Άλλο να κάνεις «λάθος» και να λες «αποφοίτησα από το Columbia» κι άλλο να λες το CEO, «Τσέο».
Η Κατερίνα Νοτοπούλου απάντησε σε ερώτηση για το τι χρειάζεται για να σταυρωθεί κάποιος λέγοντας. 
«Κουράγιο! Τελικά κάθε προεκλογική μάχη είναι ένα είδος… σταυροφορίας. Αναμετριέσαι με πολλά και δεν είναι όλα ευχάριστα. Πάντως μυστικό επιτυχίας δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει μαγικό φίλτρο. Αυτό που συμπέρανα κατά την προεκλογική περίοδο ως υποψήφια δήμαρχος αλλά και ως υποψήφια για την εθνική βουλή, είναι ότι έχεις δύο δρόμους να βαδίσεις. Ή αυτόν που λέγεται ΜΜΕ και στήριξη από εύρωστες οικονομικές δυνάμεις ή πορεία προς την κοινωνία. Όσο με αφορά έχτισα σχέσεις αληθινές με τους ανθρώπους της πόλης και εργάστηκα σκληρά τα προηγούμενα χρόνια. H Θεσσαλονίκη είναι το σπίτι μου, κουράστηκα, αλλά απόλαυσα τη διαδρομή. Και η εμπιστοσύνη που μου έδωσαν οι συντοπίτες μου ήταν μεγάλη επιβράβευση. Συγκινήθηκα πολύ εκείνο το σκληρό βράδυ των αποτελεσμάτων».
Επίσης αποκάλυψε οτι η μητρότητα είναι κάτι το οποίο και επιθυμεί. 
«Η μητρότητα δεν είναι project προς υλοποίηση, είναι κάτι πολύ ανώτερο. Μπορεί να μην πιστεύω στο αφήγημα του "βιολογικού ρολογιού", όμως η επιθυμία μου για παιδί, ναι υπάρχει. Έχω ωραίες και τρυφερές παραστάσεις από τη δική μου οικογένεια, ως παιδί, κι αυτή η εμπειρία με προδιαθέτει θετικά», δήλωσε στο flash.gr, η Κατερίνα Νοτοπούλου.
 
Τέλος κληθείσα να προτείνει την επόμενη γυναίκα πολιτικό για συνέντευξη στην ιστοσελίδα κάνει άνοιγμα προς τη ΝΔ δηλώνοντας το όνομα της Μαριέττας Γιαννάκου.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ