{ Τελευταία νέα }

Καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής κατά του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα

Άδεια σχεδόν η αίθουσα της Βουλής, με φυσική παρουσία μόνο 60 βουλευτών λόγω προστατευτικών μέτρων


Κατηγορίες: Πολιτική

Καταψηφίστηκε η πρόταση μομφής κατά του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστο ΣταϊκούραΚαταψηφίστηκε η πρόταση μομφής κατά του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα από την ολομέλεια της Βουλής.

Καταψηφίστηκε  η πρόταση μομφής κατά του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα από την ολομέλεια της Βουλής, ύστερα από αίτημα που είχε καταθέσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας και οι βουλευτές του κόμματος. Λόγω κορωνοϊού και των απαιτούμενων προστατευτικών μέτρων, στην αίθουσα του Κοινοβουλίου υπήρχαν μόνο 60 βουλευτές ενώ οι υπόλοιποι βουλευτές των κομμάτων συμμετείχαν στην ψηφοφορία μέσω επιστολικών ψήφων, τις οποίες είχαν καταθέσει νωρίτερα στο προεδρείο της Βουλής.
 
Την πρόταση δυσπιστίας καταψήφισε το σύνολο της η κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ  με 158 ψήφους, ενώ υπέρ τάχθηκαν οι 133 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, του ΚΚΕ και της Ελληνικής Λύσης. Από την ψηφοφορία απείχαν όλοι οι βουλευτές του ΜέΡΑ25.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η συνεδρίαση διήρκεσε συνολικά 35 ώρες και καταγράφεται ως  ο μεγαλύτερος χρόνος συζήτησης ποτέ σε πρότασης δυσπιστίας κατά υπουργού ή κυβέρνησης. 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ