{ Εκλογές 2019 }

Καρπούζης Κωνσταντίνος: Δημιουργούμε την Αλλαγή

 

Κατηγορίες: Δημοτικές Εκλογές 2019 Θεσσαλονίκη

Καρπούζης Κωνσταντίνος: Δημιουργούμε την ΑλλαγήΚαρπούζης Κωνσταντίνος, Υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη: Δημιουργούμε την Αλλαγή

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία  με την διαφορά ότι  το πισωγύρισμα, δεν είναι επιλογή για εμένα (βλέπε, Δήμος  Θεσσαλονίκης).  Μετά από συζητήσεις , αναφορές και συνομιλίες που είχα το τελευταίο διάστημα με  συνδημότες μας, απαιτείται να γίνει ξεκάθαρο  κι απόλυτα κατανοητό σε όλους  μας ότι ο κοινός μας στόχος είναι το καλό του τόπου μας.
  Στην τοπική αυτοδιοίκηση  κατεβαίνουν παρατάξεις και όχι κόμματα. Επιλογή  μου είναι να μην έχω από κανένα κόμμα  “χρίσμα”. Θεωρώ ότι  μόνο όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας.  Στελεχώνοντας το συνδυασμό μας με αξιόλογους ανθρώπους ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων  μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα . Ασχολήθηκα με τα κοινά μια 5ετία και μίλησα με πράξεις  και όχι μόνο με λόγια.  Πάλεψα για τον τόπο μου και τις ανάγκες του και εξακολουθώ να εργάζομαι για την ανάδειξη και την λύση των προβλημάτων του. Δυστυχώς, καταντήσαμε μια κοινωνία μικροσυμφερόντων και μικροπολιτικής.  Έτσι λειτουργούμε για το κοινό καλό  ή για το καλό των εκάστοτε ημετέρων; Η απάντηση είναι ήδη γνωστή εδώ και χρόνια με αποτέλεσμα να τους θεωρούμε όλους διαπλεκόμενους και να απαξιούμε όλο το αυτοδιοικητικό σύστημα της χώρας. Πρέπει επιτέλους τα πράγματα να μπουν σε μια σειρά, να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι,  και  αυτό μπορεί να γίνει μόνο από την βάση.  Ξεκινώντας με διαύγεια από την αρχή  με ανιδιοτελείς ανθρώπους και μπόλικο καύσιμο που λέγεται  πίστη και θέληση  όλα μπορούν να γίνουν. Η χώρα, ο Δήμος, η κοινότητα, πρέπει και χρειάζεται να αλλάξουν  νοοτροπία, να δώσουν ένα μήνυμα ανανέωσης ηλικιακής από την νέα γενιά που θα δώσει σε όλους  καλύτερες μέρες. Οδηγός μας, είναι το όραμα μας για έναν καλύτερο  Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη  το θέλουμε και το αξίζουμε . Μόνο μαζί  μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Με εκτίμηση
Καρπούζης Κωνσταντίνος
Υποψήφιος δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ