{ Τελευταία νέα }

Και οι παρέες γράφουν ιστορία - προαύλιο Αγίας Σοφίας

 

Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Και οι παρέες γράφουν ιστορία - προαύλιο Αγίας Σοφίας

Όταν βραδιάζει για τη νεολαία, στέκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έγινε το προαύλιο του Ναού της Αγίας Σοφίας

Μπορεί η πανδημία και τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση να διώχνει τον κόσμο απο τα μαγαζιά αλλά η νεολαία πάντα θα βρίσκει τρόπους να συνευρίσκεται

Στέκι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έγινε τα τελευταία χρόνια το προαύλιο του Ναού της Αγίας Σοφίας.  Μόλις πέσει το πρώτο σκοτάδι, παρέες - παρέες πηδάνε από το τοιχάκι και αράζουν μέσα στην αυλή του ναού. 

Με κάποιους που μιλήσαμε μας εξομολογήθηκαν, πως δεν υπάρχει ρευστό για να πάνε στα μαγαζιά, οπότε αναζητούνε στέκια για να μαζευτούνε. 

Και η αλήθεια είναι ότι είναι  χαρά να βλέπεις τους νέους να διασκεδάζουν με ιστορίες, αστεία και πειράγματα. Τι ομορφότερο από το να ακούς τα γέλια τους και να βλέπεις μάτια να λάμπουν. 
Υπάρχει λοιπόν ζωή και πέρα από τα καφέ και τα μπαρ. Αυτές οι παρέες γράφουν ιστορία όπως λέει και ο τραγουδοποιός.

Αλλά ζούμε και σε παράξενους καιρούς...
«Σας ενημερώνουμε ότι για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός. Παρακαλούμε όπως συμμορφωθείτε και απομακρυνθείτε από τον χώρο», ήταν το ηχογραφημένο μήνυμα που μετέδωσε χθες από ηχεία περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Διαβάστε Θεσσαλονίκη: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στο κέντρο της πόλης για την αποφυγή συνωστισμού
 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ