{ Χώροι }

Hotel Nikopolis

 

Κατηγορίες: Hotel

Hotel Nikopolis

Χώρος: Hotel Nikopolis
Διεύθυνση: Ασκληπιού 16-18, 57001
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Hotel Nikopolis

Hotel Nikopolis | Boutique City Resort 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη, πληροφορίες για κρατήσεις, διαμονή, προσφορές, είσοδο στη πισίνα, τιμές

Το Hotel Nikopolis Thessaloniki είναι Boutique City Resort   5 αστέρων, χτισμένο σε έκταση 25 στρεμμάτων.  Bρίσκεται 3 χλμ. από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», 8 χλμ.  και 20 λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και 45 λεπτά από τις καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής.  Η τοποθεσία του, στην καρδιά μιας μεγάλης και διαρκώς αναπτυσσόμενης περιοχής εμπορικής δραστηριότητας, το καθιστά προορισμό επιλογής για τους business travelers.
 
Το υψηλού επιπέδου service του, η άψογη εξυπηρέτηση, οι άνετοι και μοντέρνα διακοσμημένοι χώροι του και η μοναδική του αρχιτεκτονική έχουν κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη όλων των ταξιδιωτών με απαιτήσεις, που επισκέπτονται την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός των 99 υπερπολυτελών δωματίων και σουιτών του, με αντικείμενα μοναδικά που φέρουν τις υπογραφές των μεγαλύτερων σύγχρονων designers και περιβάλλονται από μια αξιόλογη συλλογή έργων τέχνης, εξυψώνει τη φιλοξενία σε απόλαυση. 
 
MEETING ROOMS
Η αίθουσα Alpha 100τ.μ., αποτελεί ιδανικό χώρο για private συνεδριάσεις και συναντήσεις 20 ατόμων, εξοπλισμένη με σαλόνι υποδοχής, τραπέζι συνεδριάσεων από μαόνι με δερμάτινες καρέκλες, τηλεόραση Plasma, ηχητικά συστήματα και πλήρως εξοπλισμένο γραφείο γραμματειακής υποστήριξης με Η/Υ, fax, printer, Internet. Διαθέτει δε βεράντα και δικό του χώρο για διαλλείματα καφέ καθώς και τα δικά του WC ανδρών, γυναικών.
Η αίθουσα Omega (100τ.μ.) & Kappa (18τ.μ.) μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες συναντήσεων, δειγματισμών και σεμιναρίων για 54 περίπου άτομα. Υπάρχει η δυνατότητα χρήσης οπτικό-ακουστικών μέσων ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη και διαθέτουν βεράντες και φυσικό φως ημέρας.
 
BALLROOMS
Το Ballroom 415 τ.μ., μπορεί να φιλοξενήσει 350 άτομα σε διάταξη θεάτρου, διαθέτει φως ημέρας, διακοσμημένο με ζεστά χρώματα ανοιχτού ξύλου, μοκέτα στο δάπεδο, ξύλινες και δερμάτινες καλαίσθητες επενδύσεις, αυτορρυθμιζόμενο φωτισμό, κλιματισμό, ηχομόνωση και θέα τους καταρράχτες της πισίνας. Το Ballroom μπορεί να διαχωριστεί σε 3 επιμέρους αυτόνομες αίθουσες με πλήρη ηχομόνωση και ξεχωριστές εισόδους για να εξυπηρετήσει μικρότερες συναντήσεις και εκδηλώσεις.

ATRIUM
Το Atrium 465 τ.μ. αποτελεί μια μοναδική αίθουσα η οποία περιφερειακά καλύπτεται από γυάλινες επιφάνειες. Ένας εσωτερικός χώρος που δίνει την αίσθηση εξωτερικού καθώς περιβάλλεται από φως ημέρας και καταπράσινους κήπους.
Μπορεί να φιλοξενήσει 600 άτομα σε διάταξη θεάτρου, ενώ αποτελεί ιδανικό χώρο για γεύματα εργασίας, επίσημα δείπνα ή κοινωνικές και γαμήλιες εκδηλώσεις. Διαθέτει ξύλινο δάπεδο, αυτορρυθμιζόμενο φωτισμό, κλιματισμό, ηχομόνωση, οπτικό-ακουστικό εξοπλισμό, αυτόνομη εξωτερική είσοδο, ενώ δίνει την δυνατότητα εισόδου αυτοκινήτου για παρουσιάσεις

Hotel Nikopolis -  Aqua Club Spa 

Το Aqua Club Spa Nikopolis είναι ένας χώρος ευεξίας και χαλάρωσης ξεχωριστής αισθητικής. Συνδυάζοντας τη μοντέρνα πολυτέλεια με την άνεση και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, το Aqua Club Spa προσφέρει μια ποικιλία από προσωποποιημένες υπηρεσίες.
Οι υπηρεσίες αυτές περιλαμβάνουν:
- Σύγχρονο γυμναστήριο με μηχανήματα Precor USA
- Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα
- Εξωτερική πισίνα 1700τμ.
- Σάουνα, Hammam, Υδρομασάζ
- Μασάζ και περιποίησεις προσώπου και σώματος

Hotel Nikopolis - Πισίνα, τιμές

To Ξενοδοχείο Nikopolis διαθέτει με διαφορά τις ωραιότερες πισίνες στη Θεσσαλονίκη. Τόσο η εξωτερική που αποτελεί και τη μεγαλύτερη στα Βαλκάνια όσο και η εσωτερική διαθέτουν ειδικά συστήματα καθαρισμού αλλά και προσωπικό κατάλληλα εκπαιδευμένο για την ασφάλεια σας στο Aqua club spa.Σε κάθε επίσκεψη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απεριόριστα:
Εσωτερική θερμαινόμενη πσίνα
Hammam
Sauna
Jacuzzi
Γυμναστήριο
Η τιμή της επίσκεψης είναι 30 ευρώ/άτομο 50 ευρω/ζευγάρι
Η εσωτερική πισίνα λειτουργεί καθημερινές 06:00-22:30 και Σαββατοκύριακα 08:00-21:30
Σας παρέχουμε μικρή/μεγάλη πετσέτα, ατομικά ερμάρια και παντόφλες.
*Η χρήση της εσωτερικής πισίνας επιτρέπεται σε παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών από τις 10:00 έως τις 12:00 και από τις 20:00 έως τις 22:00, μόνο εφόσον συνοδεύονται από τους γονείς τους. 
 
Εξωτερική πισίνα
Η εξωτερική πισίνα λειτουργεί από μέσα Μαΐου έως και τον Σεπτέμβριο από τις 10:00 έως τις 19:00.
Δευτέρα – Παρασκευή: Ατομική είσοδος: 20 ευρω | για δύο άτομα 30 ευρω, η τιμή περιλαμβάνει μόνο την χρήση της εξωτερικής πισίνας
Σάββατο – Κυριακή/Aργίες: Ατομική είσοδος 30 ευρω | για δύο άτομα 50 ευρω, η τιμή περιλαμβάνει την χρήση της εξωτερικής πισίνας και του γυμναστηρίου - spa
Παιδιά: Παιδιά 3-12 ετών 15 ευρω
Συνδρομές:
Μήνας (Δευτ-Παρασκ) : 150 ευρω
 Μήνας (Δευτ-Κυρ) : 220 ευρω
Δίμηνη : 320 ευρω
Τρίμηνη : 440 ευρω 
Εξάμηνο : 600 ευρω

Hotel Nikopolis Thessaloniki - LOCATION

Η προνομιακή τοποθεσία του Hotel Nikopolis Thessaloniki προσφέρει στον επισκέπτη την δυνατότητα για εύκολη μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη και τις γύρω περιοχές.Πιο συγκεκριμένα οι αποστάσεις από μερικά βασικά σημεία ενδιαφέροντος είναι:
8 χλμ από το κέντρο της πόλης (20 λεπτά με το αυτοκίνητο)
3 χλμ από το Αεροδρόμιο Μακεδονία
1 χλμ από το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos (10 λεπτά με τα πόδια)
10 χλμ από το λιμάνι
15 χλμ από το σιδηροδρομικό σταθμό
0,5 χλμ από την στάση λεωφορείου
0,5 χλμ από την στάση ταξί
45 λεπτά με το αυτοκίνητο από τις καλύτερες παραλίες της Χαλκιδικής.

Πληροφορίες
2310 401099
ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: [email protected]
2310 401074
2310 401000
2310 401038

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ