{ Εκδηλώσεις }

Ημερίδα #εμβολιαΖΩ_ΜΕ_ΜΑΣΚΑ του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης


Κατηγορίες: Συνέδρια - ημερίδες | Υγεία-Αισθητική

Ημερίδα #εμβολιαΖΩ_ΜΕ_ΜΑΣΚΑ  του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης
Δωρεάν

Χώρος:
Διεύθυνση: ,
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω
Τιμή: από 0.00

Πότε: 03/10/2020
Ώρα έναρξης: 10:30

Μετά το πέρας της εκδήλωσης #εμβολιαΖΩ_ΜΕ_ΜΑΣΚΑ, ένας μικρός αριθμός μελών του Ι.Σ.Θ. με τα κατάλληλα ατομικά μέσα προστασίας, θα κάνουν γρήγορο βάδην από τα γραφεία του συλλόγου μέχρι τις "Ομπρέλες" της Νέας Παραλίας

Ο Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης καλεί τους πολίτες το Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020, στις 10:30'πμ, να παρακολουθήσουν μέσω της ιστοσελίδας www.isth.gr, την διαδικτυακή ημερίδα με ομιλητές ειδικούς επιστήμονες, στο πλαίσιο των καθιερωμένων ετήσιων δράσεων #εμβολιάζω το οποίο "μεταλλάσσεται" φέτος σε #εμβολιαΖΩ_ΜΕ_ΜΑΣΚΑ ώστε να συνεισφέρει για μία ακόμη φορά στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση του SARS-COV-2.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης #εμβολιαΖΩ_ΜΕ_ΜΑΣΚΑ, ένας μικρός αριθμός μελών του Ι.Σ.Θ. με τα κατάλληλα ατομικά μέσα προστασίας, θα κάνουν γρήγορο βάδην από τα γραφεία του συλλόγου μέχρι τις "Ομπρέλες" της Νέας Παραλίας. Κατά τον τερματισμό, πνευμονολόγοι με οξύμετρα θα μετρήσουν στους συμμετέχοντες τα επίπεδα κορεσμού του αίματος σε οξυγόνο, ύστερα από έντονη δραστηριότητα με χρήση μάσκας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Tη συζήτηση θα συντονίσει ο Θεόδωρος Δαρδαβέσης, καθηγητής Υγιεινής και Κοινωνικής Ιατρικής και Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ.

Στο πάνελ θα συμμετέχουν οι Ιωάννης Ν. Τσανάκας, πρόεδρος της Ελληνικής Παιδοπνευμονολογικής Εταιρείας και Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής Πνευμονολογίας ΑΠΘ , Ηρακλής Τιτόπουλος, πρόεδρος της Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος και Επεμβατικός Πνευμονολόγος, καθώς και ο Βασίλης Ζασπάλης, Καθηγητής Τμήματος Χημικών Μηχανικών Α.Π.Θ. και διευθυντής του Εργαστηρίου Τεχνολογίας των Υλικών.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ