{ Εκδηλώσεις }

Ημερίδα «Δημιουργικότητα και βιώσιμη Καινοτομία στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»

Από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)


Κατηγορίες: Συνέδρια - ημερίδες

Ημερίδα «Δημιουργικότητα και βιώσιμη Καινοτομία στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»

Χώρος: Mediterranean Palace Hotel
Διεύθυνση: Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, 54626
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Mediterranean Palace Hotel
Τιμή: 0.00

Πότε: 22/10/2020
Ώρα έναρξης: 12.00

«Δημιουργικότητα και βιώσιμη Καινοτομία στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»

Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου «Δημιουργία βιώσιμης καινοτομίας στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με τη χρήση δημιουργικών μεθόδων και διαδικασιών» (“Create sustainable Innovation in SMEs using creative methods and processes”) και ακρωνύμιο “CreaInnovation”, διοργανώνει την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 και ώρες 12:00 – 16:00 στο ξενοδοχείο «Mediterranean Palace Hotel» στη Θεσσαλονίκη, ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Δημιουργικότητα και Βιώσιμη Καινοτομία στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις».
Το έργο CreaInnovation υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Interreg MED, χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση [Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)] - 85% και από εθνικούς πόρους μέσω ΠΔΕ – 15% και έχει ως στόχο την αύξηση της βιώσιμης καινοτομίας στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με τη χρήση δημιουργικών μεθόδων και διαδικασιών.
Αποτελεί ένα πιλοτικό δοκιμαστικό σχέδιο μεγάλης κλίμακας το οποίο στοχεύει:
Στη βελτίωση της ικανότητας παραγωγής και διαχείρισης της καινοτομίας από τις επιχειρήσεις 
Στην απόκτηση δεξιοτήτων καινοτομίας από το ανθρώπινο δυναμικό και ενίσχυση της καινοτομικής του δράσης 
Στη δημιουργία συνθηκών προώθησης των συνεργασιών, της αξιοποίησης της συλλογικής ευφυίας και της δημιουργικής σκέψης
Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των Εθνικών και Διακρατικών «Εργαστηρίων Δημιουργικότητας και Καινοτομίας» (CreaInnovation Labs) που υλοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα με τη συμμετοχή Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων. Οι επιχειρήσεις είχαν τη δυνατότητα αξιοποίησης ευέλικτων και καινοτόμων εργαλείων για την ενίσχυση της δημιουργικότητας τους και την παραγωγή βιώσιμων ιδεών καινοτομίας, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε δια ζώσης (για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19) είτε μέσω τηλεδιάσκεψης.
Για να συμμετάσχουν στην ημερίδα, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής https://bit.ly/3lc7Nsn μέχρι την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο στο 2310 498202 ή στο email: [email protected] (κ. Μαρία Αποστολίδου, τοπικός εταίρος του έργου CreaInnovation).
 
 
 
 


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ