{ Τελευταία νέα }

H ''Θεσσαλονικιά'' εταιρεία Organic Electronic Technologies αυξάνει την παραγωγή στα θερμοκήπια.

Η επικάλυψη του θερμοκηπίου γίνεται με οργανικά φωτοβολταϊκά


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

H ''Θεσσαλονικιά'' εταιρεία Organic Electronic Technologies αυξάνει την παραγωγή στα θερμοκήπια.Organic Electronic Technologies. Οργανικά φωτοβολταϊκά βοηθούν στην αύξηση της παραγωγής.

Αύξηση παραγωγής έως και 20% μπορεί να υπάρξει στις ντομάτες και πιπεριές που θα αναπτυχθούν στα θερμοκήπια με τη νέου τύπου επικάλυψη που κατασκεύασε η εταιρεία Organic Electronic Technologies με έδρα τη Θεσσαλονίκη. 
Η επικάλυψη του θερμοκηπίου γίνεται με οργανικά φωτοβολταϊκά, τα οποία είναι εύκαμπτα , ελαφρά, και ευνοούν την βλαστική ανάπτυξη και απόδοση της καλλιέργειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη πειραματική τέτοια εφαρμογή έγινε πριν από δύο χρόνια από τη συγκεκριμένη εταιρεία σε συνεργασία με το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του ΑΠΘ.
Το θερμοκήπιο διαστάσεων 12Χ15Χ9 κατασκευάστηκε από την εταιρεία ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΗ Α.Ε , ενώ προϊόντα τους που σχετίζονται με τις καλλιέργειες αυτού του τύπου, θα παρουσιάσουν οι εταιρείες ltd (Βρετανία), GEOPOLSKA (sp.z.o.o Πολωνία) , IMAGO (sp.k Ουκρανία), GEOTERMIKA THE (Βόρεια Μακεδονία) και BLV GmbH (Γερμανία).
Η παρουσίαση και η επικάλυψη του Θερμοκηπίου με οργανικά φωτοβολταϊκά, θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στις 12.00 στον εξωτερικό χώρο Β7 της Agrotica μπροστά στο περίπτερο 2 ,16, και 10 (είσοδος από Εγνατία)
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ