{ Τελευταία νέα }

Η «Σχεδία» κυκλοφορεί σήμερα μαζί με την «Καθημερινή» - Όλα τα έσοδα στη «Σχεδία»


Κατηγορίες: Κοινωνία

Η «Σχεδία» κυκλοφορεί σήμερα μαζί με την «Καθημερινή» - Όλα τα έσοδα στη «Σχεδία»Η «Καθημερινή» θα προσφέρει όλα τα έσοδα από τις πανελλαδικές πωλήσεις της εφημερίδας τη συγκεκριμένη μέρα στη «σχεδία».

Αγοράζοντας σήμερα την «Καθημερινή» στηρίζουμε τη «Σχεδία»! Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, η «σχεδία» συμπλέει με την «Καθημερινή» με τους ανθρώπους της ιστορικής εφημερίδας, σε μια συνέργεια, που στον κόσμο των περιοδικών δρόμων παγκοσμίως, τουλάχιστον, δεν έχει προηγούμενο.

Την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, η «σχεδία» του Νοεμβρίου (τεύχος #86), που, εξαιτίας του lockdown, κινδύνευε να μείνει στα αζήτητα της ανήλιαγης μικρής αποθήκης, εκεί στο Μεταξουργείο, θα βγει στο φως, θα κυκλοφορήσει μαζί με το φύλλο της «Καθημερινής» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«Καθημερινή» και «σχεδία» μαζί, λοιπόν, σε μια συνάντηση που τόσο την έχουν ανάγκη όλοι οι άνθρωποι της «σχεδίας», όλοι μας.

Μα αυτή η πράξη αγάπης, αυτή η συνάντηση, η συνέργεια, όλα αυτά τα «συν» δεν σταματούν εκεί. Η «Καθημερινή» θα προσφέρει όλα τα έσοδα από τις πανελλαδικές πωλήσεις της εφημερίδας τη συγκεκριμένη μέρα στη «σχεδία».

Η ανακοίνωση της «Σχεδίας»:
Για κάθε «σχεδία», για κάθε περιοδικό, που θα πωλείται μαζί με την «Καθημερινή» της Πέμπτης, από αυτό το 1,20 ευρώ που μας αναλογεί, θα κατανείμουμε ακριβοδίκαια, το 50% (τα 60 λεπτά του ευρώ, δηλαδή, μικτά) στους ανθρώπους μας, οι οποίοι, εξαιτίας του νέου εγκλεισμού που βιώνουμε, στερούνται της ευκαιρίας να είναι «ορατοί» στο «πόστο».

Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στους ανθρώπους της «Καθημερινής», αλλά και σε όλους και όλες εκείνους και εκείνες που δηλώνουν «παρόντες» και «παρούσες», απλώνοντας σε όλη την Ελλάδα το ολόλαμπρο γαϊτανάκι καλοσύνης που ξεκίνησε χρόνια πριν, το Μάρτιο του 2013, όταν η «σχεδία» μπήκε στις ζωές μας.

ΥΓ. Στο σημερινό κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας φιλοξενείται μια συνέντευξη με τρεις ανθρώπους της «σχεδίας», την κ. Δήμητρα, τον κ. Μιχάλη, τον κ. Στάθη, που αξίζει να διαβαστεί.

«Α», για αγάπη, για αλληλεγγύη, για αξιοπρέπεια.


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ