{ Απόψεις }

Η Πάολα, αποκαλυπτική στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» (video)


Κατηγορίες: Life

Η Πάολα, αποκαλυπτική στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» (video)Η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» στο Νίκο Χατζηνικολάου και είπε πολλά για τη ζωή της.

H Πάολα ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι στην ηλικία των 16 ετών. Δύο χρόνια αργότερα, έμεινε έγκυος στην κόρη της και όταν το ανακοίνωσε στη μητέρα της, πληγώθηκε από την αντίδρασή της. Είπε "Δεν το χωράει το μυαλό μου. Είναι πλάκα; Δεν μπορώ να σκεφτώ πως το παιδί θα κάνει παιδί"».   

«Φυσικά όταν γεννήθηκε η Κορίνα μου ήταν η πιο ευτυχισμένη γιαγιά του κόσμου. Η μαμά η δική μου ήταν και η μαμά της κόρης μου. Η κόρη μου ήταν η αδελφή μου. Είχα την ασφάλεια της μαμάς μου, ήμουν άνετη και να προχωρήσω στη δουλειά μου και να νιώθω πως μεγαλώνει το παιδί μου όπως πρέπει».  

 

Στη συνέχεια, ο Νίκος Χατζηνικολάου την ρώτησε γιατί είχε υποστηρίξει πως είναι τσιγγάνα, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει.  «Δεν είναι αλήθεια. Εγώ το είπα, εγώ το δημιούργησα. Είμαι κατά του ρατσισμού. Όλοι λέμε ότι δεν είμαστε ρατσιστές αλλά εγώ έχω δει ότι οι περισσότεροι είμαστε ρατσιστές. Είναι ντροπή. Είναι αίσχος. »    «Η μαμά όταν το άκουσε έγινε "πόλεμος" στο σπίτι.

Όταν είδα μετά από τέσσερις ημέρες σε μεσημεριανή εκπομπή κουίζ "Ποια τραγουδίστρια είναι τσιγγάνα;", λέω έγινε κουίζ αυτό το θέμα; Έχω πετύχει. Έγινε αυτό που ήθελα. Όταν γύρισα βέβαια στο σπίτι μου, είχα σοβαρό πρόβλημα και αυτός που μπορούσα να στηριχτώ ήταν ο μπαμπάς μου». Στη συνέχεια μίλησε για τη σχέση και τη γνωριμίας της με τον Μίκη Θεοδωράκη
Δειτε τα 2  video

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ