{ Μουσική }

Η Μezzosoprano Σταματία Μολλούδη στο Μύλος Open Air Βαβυλωνία


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Η Μezzosoprano Σταματία Μολλούδη στο Μύλος Open Air Βαβυλωνία

Χώρος: Μύλος
Διεύθυνση: Ανδρέου Γεωργίου 56, 54627
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Μύλος
Τιμή: από 10.00
Ποιοι: Σταματία Μολλούδη
Πότε: 30/09/2020
Ώρα έναρξης: 21:00

Η Μezzosoprano Σταματία Μολλούδη με ένα set list βγαλμένο μέσα από τις καλύτερες στιγμές της όπερας, του musical, της οπερέτας

Η Μezzosoprano Σταματία Μολλούδη ύστερα από εμφανίσεις της στο Μέγαρο της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας καθώς και σε λυρικά θέατρα του εξωτερικού, έρχεται να σπάσει τα κλασικά στερεοτυπα και να μας παρουσιάσει στον ανοιχτό χώρο του Μύλου μια συναυλία τελείως διαφορετική απ?ότι έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε.

Ένα set list βγαλμένο μέσα από τις καλύτερες στιγμές της όπερας, του musical, της οπερέτας και της παγκόσμιας μουσικής σκηνής γενικότερα. Μελωδίες που όλοι μας κάποια στιγμή τραγουδήσαμε και αγαπήσαμε.

Οι Madredeus κάνουν παρέα με την ''Carmen'' ο Lucio Dalla θα ντυθεί "Νυχτερίδα" στο gala του φίλου του Frank Sinatra, o '' Κουρέας της Σεβίλλης'' θα κάνει κουτσομπολιό με μια'' Ιταλίδα στο Αλγέρι'', μέχρι να έρθει η ώρα να τραγουδήσουνε ολοι μαζι "Time to say goodbye"…

Σ?αυτή την ξεχωριστή βραδιά οι λάτρεις της κλασσικής μουσικής θα απολαύσουν ένα ρεσιτάλ τραγουδιού σε έναν διαφορετικό χωρο από ότι έχουν συνηθίσει μέχρι σήμερα και ολοι οι υπόλοιποι θα ακούσουν αυτές ακριβώς τις μελωδίες που ξέρουν χωρίς να ξέρουν ότι τις ξέρουν.

Τη βραδιά θα έρθουν να συμπληρώσουν με γνωστά σολιστικά έργα στο πιάνο ο ταλαντούχος νέος πιανίστας Φοίβος Φίλκας και η απολαυστική special guest Αγάπη Φασούλα στην άρπα .

Μια ζωντανή απόδειξη ότι η μουσική μπορεί να αγγίξει τις καρδιές μας και να μας κάνει να την αγαπήσουμε ανεξάρτητα από το είδος της.

ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΜΟΛΛΟΥΔΗ
Άριες και τραγούδια που αγάπησα
ΜΥΛΟΣ  open air stage (Βαβυλωνία), covid edition

Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020
Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης 21:00

Προπώληση: 10 ευρώ
Ταμείο: 13 ευρώ
Μειωμένο: 5 ευρώ (επαγγελματίες και σπουδαστές τραγουδιού, άνεργοι, φοιτητές κλπ.)
Σημεία Προπώλησης
- Διώροφον, Cafe bar (Κερασούντος 81, Καλαμαριά)
- Παπασωτηρίου, ζαχαροπλαστείο, (Αντώνη Τρίτση 100, Εύοσμος)
STEREODISC (Αριστοτέλους 4 - 2310.262912)

Αποστολή στο inbox της σελίδας Mylos Club Thessaloniki  στο fb με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων.
•    Για κρατήσεις θέσεων επικοινωνείτε στο 2310.510081
•    Το εισιτήριο είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνει ποτό.
•    Η συναυλία πραγματοποιείται κάτω από τα μέτρα προστασίας που εχει αναγγείλει το υπουργείο.
•    H τήρηση των μέτρων ατομικής και συλλογικής προστασίας αποτελεί μέριμνα όλων μας. Ο χώρος υποδέχεται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές .
•    Το κοινό συστήνεται να  χρησιμοποιεί αντισηπτικό διάλυμα κατά την είσοδο και έξοδό του από το χώρο της εκδήλωσης καθώς και να τηρεί αποστάσεις 1,5 μέτρου στις ουρές των εκδοτηρίων όσο και των bar.
•    Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τον κάτοχο του εισιτηρίου είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, στα κυλικεία και στους χώρους υγιεινής, καθώς και κατά την έξοδο από το χώρο

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ