{ Τελευταία νέα }

Η γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη εξυπηρετείται από το «Andros Jet»: Απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους του «Ζέφυρος» λόγω μηχανικής βλάβης

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Η γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη εξυπηρετείται από το «Andros Jet»: Απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους του «Ζέφυρος» λόγω μηχανικής βλάβηςΜέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου στη γραμμή από Αλεξανδρούπολη για Σαμοθράκη, τα δρομολόγια εκετελεί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο καταμαράν «ANDROS JET» της εταιρείας «SEAJETS».

Απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους του επιβατηγού πλοίου «Ζέφυρος», λόγω μηχανικής βλάβης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Το πλοίο είχε αναχωρήσει από τη Σαμοθράκη με 69 επιβάτες και παρουσίασε μηχανική βλάβη κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
 
Μέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου στη γραμμή από  Αλεξανδρούπολη για Σαμοθράκη,  τα δρομολόγια εκετελεί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο καταμαράν «ANDROS JET» της εταιρείας «SEAJETS».
 
Τα δρομολόγια που θα εκτελέσει αύριο το ταχύπλοο «ANDROS JET» είναι τα εξής:
 
-Από Αλεξανδρούπολη προς Σαμοθράκη στις 9.30 και στις 15.00
 
-Από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη στις 12.00 και στις 18.00
 
Από τη Δευτέρα 26 Αυγούστου την ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης - Σαμοθράκης θα καλύπτει το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ» της εταιρείας «Hellenic Seaways».
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ