{ Τελευταία νέα }

Η 81χρονη σέρφερ Αναστασία Γερολυμάτου μπήκε στα Ρεκόρ Γκίνες. Τα κατάφερε και πέρασε από την Κεφαλονιά στην Κυλλήνη


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Η 81χρονη σέρφερ Αναστασία Γερολυμάτου μπήκε στα Ρεκόρ Γκίνες. Τα κατάφερε και πέρασε από την Κεφαλονιά στην ΚυλλήνηΗ 81χρονη σέρφερ Αναστασία Γερολυμάτου τα κατάφερε. Κατόρθωσε να κάνει τον διάπλου Σκάλας Κεφαλονιάς - Κυλλήνης, μια απόσταση 18 ναυτικών μιλίωνμ πάνω σε ιστιοσανίδα και μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Η 81χρονη σέρφερ Αναστασία Γερολυμάτου τα κατάφερε. Κατόρθωσε να κάνει τον διάπλου Σκάλας Κεφαλονιάς - Κυλλήνης,  μια απόσταση 18 ναυτικών μιλίωνμ  πάνω σε ιστιοσανίδα και μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.
 
Σκοπός του εγχειρήματός της ήταν σύμφωνα με την ίδια, να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας και τόλμης, αλλά και να κάνει σαφές  πως τα όνειρα δεν έχουν ηλικία.
Kατά την άφιξη της, στην παραλία της Κυλλήνης δήλωσε συγκινημένη: «Μου άρεσε πολύ αυτό που έκανα, ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα, που το είχα από μικρό παιδάκι. Έκανα περίπου 6 ώρες μέσα στη θάλασσα αλλά δεν κατάλαβα πως πέρασε η ώρα» και πρόσθεσε: "Παραδίδω τη σκυτάλη τώρα στους νέους με μήνυμα να μην τα παρατάνε ποτέ στη ζωή τους, ό,τι δυσκολίες και να έχουν. Τους καλώ να αγαπήσουν την θάλασσα και στόχος μου είναι να μάθω στα νέα παιδιά να κάνουν windsurf". Ευχαρίστησε τον κόσμο που την περίμενε στη Κυλλήνη λέγοντας: "Είμαι φοβερά χαρούμενη, ευχαριστώ όλο το κόσμο που με στήριξε και με περίμενε να τερμάτισε, ήρθε κόσμος μέχρι και από τα Ιωάννινα για εμένα, αυτό με συγκίνησε πολύ".
Η Αναστασία, έχει «οργώσει» θάλασσες σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ τα τελευταία χρόνια προπονείται καθημερινά  στην παραλία της Μεγάλης Άμμου, στις Μηνιές Κεφαλονιάς, όπου και μένει.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ