{ Εκδηλώσεις }

Γιορτή Σπανακιού 2019 στην Αγία Παρασκευή


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Γιορτή Σπανακιού 2019 στην Αγία Παρασκευή

Τιμή: 0.00

Πότε: 21/09/2019
Ώρα έναρξης: 20.00

Στην τελική ευθεία για τη γιορτή Σπανακιού στην Αγία Παρασκευή

Ένα από τα πιο νόστιμα και υγιεινά λαχανικά, αλλά και από τα βασικά και καλύτερα προϊόντα της περιοχής της Αγίας Παρασκευής γιορτάζουν τα “Θέρμης Δρώμενα”, το ΣΑΒΒΑΤΟ 21 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 20:00 στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Παρασκευής.
Η μεγάλη Γιορτή Σπανακιού περιλαμβάνει Γεύσεις, Παραδοσιακούς Χορούς και φυσικά τον καθιερωμένο  διαγωνισμό Σπανακόπιτας, ενώ όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα μοιραστεί σε όλους τους παρευρισκόμενους Σπανάκι δωρεάν.
 
Για μία ακόμη χρονιά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η κοινότητα Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με τη ΔΕΠΠΑΘ διοργανώνουν μια γιορτή αφιερωμένη στο τοπικό προϊόν της Κοινότητας, το σπανάκι .
Η Γιορτή Σπανακιού κάθε χρόνο συγκεντρώνει αρκετούς επισκέπτες που έρχονται στην περιοχή μας για τις εκδηλώσεις και τις ωραίες και νόστιμες λιχουδιές από σπανάκι που ετοιμάζουν και μοιράζουν οι κάτοικοι της περιοχής. Οι μάγειρες και μαγείρισσες της Αγίας Παρασκευής διαγωνίζονται για την καλύτερη σπανακόπιτα και άλλα πιάτα που βασίζονται στο σπανάκι. Όλα αυτά υπό τους ήχους παραδοσιακής ορχήστρας, χορούς από τα τμήματα του συλλόγου και λαϊκό γλέντι.
Φεύγοντας μην ξεχάσετε να πάρετε τη σακούλα με το σπανάκι σας.
Ώρα έναρξης 20.00.
Διοργάνωση :
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού , Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης
Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής
Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγίας Παρασκευής
 
 
 


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ