{ Τελευταία νέα }

Γιορτάζουμε 3 χρόνια ΟΝΕ SALONICA, με ένα 3-ήμερο party


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Γιορτάζουμε 3 χρόνια ΟΝΕ SALONICA, με ένα 3-ήμερο partyΓιορτάζουμε 3 χρόνια ΟΝΕ SALONICA, με ένα 3-ήμερο party γεμάτο λαμπερά events & Super Προσφορές!

Γιορτάζουμε 3 χρόνια ΟΝΕ SALONICA, με ένα 3-ήμερο party γεμάτο λαμπερά events & Super Προσφορές!

Διασκεδάζουμε με την Demy, δημιουργούμε την τεράστια σοκολατένια τούρτα και cookies των γενεθλίων, παρασυρόμαστε με τα χορευτικά των Pro Dancers, δημιουργούμε τη δική μας μόδα στο fashion workshop for kids, κάνουμε μαθήματα μαγείας με τον Μαρμέλο και ξεσηκωνόμαστε με την παρέλαση κρουστών των Paranaue! 30, 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου στο One Salonica!

Μόνο για το εορταστικό τριήμερο τα καταστήματα του One Salonica κανουν τις πιο γιορτινές προσφορές! Ανακάλυψε όλες τις super προσφορές εδώ: http://bit.ly/2pBoe7l

3 Years One Salonica - 3 Days Celebrations

Το party με τα πιο μοναδικά happenings ξεκινάει την Παρασκευή 30 Μαρτίου:

Στις 18:00 παρασυρόμαστε με τα χορευτικά των Pro Dancers που θα δημιουργήσουν μια πανηγυρική γιορτινή ατμόσφαιρα

Στις 18:30 κάνουμε μαθήματα μαγείας γενεθλίων με τον Μαρμέλο, στο ισόγειο του εμπορικού. Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μάθημα μαγικών από τον Μάγο Μαρμέλο. Θα τους παρουσιαστεί ένα μαγικό τρικ και στη συνέχεια θα τους εξηγήσει πως μπορούν να το κάνουν και οι ίδιοι.

Στις 19:00 ξεσηκωνόμαστε με τη μουσική παρέλαση κρουστών των PARANAUE

To Σάββατο 31 Μαρτίου:

Στις 11:00 δημιουργούμε την τεράστια σοκολατένια τούρτα γενεθλίων, σε ένα διαδραστικό workshop σοκολατοδημιουργίας, όπου pastry chef Παναγιώτης Νικολαίδης μαζί με την ομάδα ζαχαροπλατικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ δημιουργούν με τους μικρούς μας φίλους την τεράστια τούρτα γενεθλίων του Οne Salonica, στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου.

Στις 13:00 ξεσηκωνόμαστε για ακόμα μια φορά με τη μουσική παρέλαση κρουστών των PARANAUE

Στις 18:00 διασκεδάζουμε live με την Demy, η οποία θα ξεσηκώσει τους fans της με τις εκρηκτικές επιτυχίες της, στον 2ο όροφο, στο Food Court.

Την Κυριακή 1 Απριλίου:

Στις 12:30οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο Fashion Workshop & Catwalk, να δημιουργήσουν τα δικά τους fashion items και κάνουν το δικό τους catwalk στο mini χαλάκι για να φωτογραφηθούν στο γενέθλιο backdrop.

Στις 14:00 παρασυρόμαστε με τα χορευτικά των Pro Dancers που θα δημιουργήσουν μια πανηγυρική γιορτινή ατμόσφαιρα

Στις 15:00 οι μικροί μας φίλοι θα συμμετέχουν στο Cookie Workshop από την Πέπη Μπέζα, στον 2ο όροφο και θα φτιάξουν τα δικά τους κουλουράκια για το birthday party!

Στις 18:00 παρακολουθούμε το Comedy Magic Show με τον Μαρμέλο στον 2ο όροφο. Τραπουλόχαρτα, πολύχρωμα λουλούδια και μαντίλια εμφανίζονται και εξαφανίζονται με κωμικό τρόπο με τη βοήθεια των παιδιών, στο πιο magical birthday party. Ένα διαδραστικό κωμικό σόου μαγείας για μικρά και μεγάλα παιδιά, γιατί τα Γενέθλια είναι μαγεία!

Σας περιμένουμε στις 30, 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου στο One Salonica outlet mall!

 

 #3YearsOne photo contest One Salonica

Μπες μέσα στην τεράστια τούρτα γενεθλίων του One Salonica από τις 29/3 έως τις1/4 και κέρδισε Δωροεπιταγή αξίας 200? για τις αγορές σου

Τρόπος συμμετοχής: Μπες μέσα στην τούρτα γενεθλίων, που βρίσκεται στο ισόγειο του One Salonica, δίπλα από το κατάστημα Puma.
Βγάλε την πιο fun φωτογραφία ή video
Ανέρτησε την δημόσια στο προφίλ σου στο Instagram
Χρησιμοποίησε τα hashtags #3yearsone #onesalonica

Οι 3 φωτογραφίες με τα περισσότερα likes, έως τις 6 Απριλίου, θα κερδίσουν από 200? για αγορές στο One Salonica outlet mall!
Όροι διαγωνισμού: https://bit.ly/2ux2COj


 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ