{ Εκδηλώσεις }

Γιαννιτσά, το 9ο Open Air Party των γιαννιjazz


Κατηγορίες: Εκδηλώσεις

Γιαννιτσά, το 9ο Open Air Party των γιαννιjazz

Χώρος:
Διεύθυνση: Στεφάνου Γαβρά 6, 58100
Γιαννιτσά
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω
Τιμή: 0.00

Πότε: 28/06/2019 - 30/06/2019
Ημέρες & Ώρες
Παρασκευή: 18:00
Σάββατο: 18:00
Κυριακή: 10:00

9ο Open Air Party απο τη γνωστή παρέα - πολιτιστική ομάδα και σύλλογο των γιαννιjazz* που την Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου αλλάζει όψη στο πάρκο του Άη-Γιώργη στα Γιαννιτσά

Με μουσικές παιχνίδια, ένταση, χαμόγελα και χρώματα η γνωστή παρέα - πολιτιστική ομάδα και σύλλογος των  γιαννιjazz*  την Παρασκευή 28, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Ιουνίου αλλάζει όψη στο πάρκο του Άη-Γιώργη στα Γιαννιτσά για το γεγονός της χρονιάς! Για τρεις ολόκληρες μέρες ανεβάζουν την ένταση, κάνουν θόρυβο και χρωματίζουνε το κέντρο της πόλης με χαμόγελα, παιχνίδια και δυνατή μουσική.
 
Κάθε μέρα δροσιστικά shows:
 
Μαγικό-ζογκλερικό υπερθέαμα με τις ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΥΤΕΣ, ο ΚΟΥΚΛΟΘΙΑΣΟΣ REDICOLO στην παράσταση «Πινόκιο, ένα διαφορετικό αγόρι» και η μοναδική καλλιτεχνική ομάδα KIRKO με την παράσταση «Ταξίδι στην φαντασία».
Όλο το τριήμερο: ζωγραφίζουμε και διακοσμούμε στον παιχνιδότοπό μας και παρακολουθούμε δημιουργικά εργαστήρια μουσικοκινητικής με τον Βασίλη Αναγνώστου.
Παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού για μικρούς (Κυριακή πρωί) και ενήλικες (Παρασκευή μεσάνυχτα). Τουρνουά mini-football 2x2 για παιδιά 10-18 ετών και τουρνουά Stratego για μικρούς ΚΑΙ μεγάλους!
Θα λειτουργήσει διαδραστική έκθεση έργων με τίτλο «Χίλια μάτια», που έγιναν από τους νέους του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Γιαννιτσών στο Εργαστήρι Κεραμικής του Κέντρου. Τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό!
 
Μετά την δύση του ηλίου… μουσική!! Φέτος οι γιαννιjazz με μεγάλη υπερηφάνεια ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ LIVE τους :
LOSTRE COMMUNITY και DYNAMIND BIG BAND (Παρασκευή 28 Ιουνίου),
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ & οι ΓΚΑΪΛΕ και BANDALLUSIA (Σάββατο 29 Ιουνίου),
OPERA CHAOTIQUE, ΔΙΟΚΩ και ΔΩΔΕΚΑΤΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ (Κυριακή 30 Ιουνίου).
 
Reggae-ska, funk-soul, afrobeat, «έντεχνο» από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα που συνδυάζει κλασικά και παραδοσιακά όργανα, άριες που κορυφώνονται με punk ουρλιαχτά, αλλά και hip-hop με ρίμες από την ζωή και τους δρόμους.
 
Ελάτε να ζήσετε το Open Air Party των γιαννιjazz. Ένα μουσικό φεστιβάλ μικρού μήκους που αναβιώνει κάθε Ιούνιο στο πάρκο του Άη-Γιώργη στα Γιαννιτσά. Μια παρέα που με τρέλα, χιούμορ και πραγματική φιλία, μετάλλαξε τα Γιαννιτσά από κοιτίδα σε κοιλίδα πολιτισμού, και εξαπλώνεται…
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τα εκδηλώσεις!
 
*Οι 'γιαννιjazz είναι μια παρέα από τα Γιαννιτσά που στη συνέχεια έγινε πολιτιστικός σύλλογος, με κοινό σημείο την αγάπη για την ζωντανή μουσική και με σκοπό να ακουστούν στην πόλη μας καλλιτέχνες από όλα τα μουσικά είδη... blues, jazz, ethnic, balkan, funk, reggae, ελληνικό rock, έντεχνο και όχι μόνο. Από το 2010 και μετά έχουν εμφανιστεί στα Γιαννιτσά με την ''παρέμβαση'' των ''γιαννιjazz'' οι: Βασίλης Σωτηρίου & BRB Band, Κώστας Μαγγίνας, Olivier Gatto, Νίκος Καπηλίδης, Κώστας Θεοδώρου Quartet, Λουδίας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Speakeasies Swing Band, Baildsa, Λάκης Τζήμκας Quartet, Global Vibe, Nasa Funk, Θάνος Ανεστόπουλος, Koza Mostra, K the Clown & 2L8, Δημήτρης Μπασλάμ, Los Mujeros, Universal Trilogy, Blues Wire, The Last Five Days, Qarabağ, George Avramidis, Εύα Ιεροπούλου, Kottarashky & The Rain Dogs, Babis Batmanidis Co\m/pany, Aperito, Anima Nation, Χειμερινοί Κολυμβητές, Monsieur Minimal, The Vagina Lips, The Balguns, Kazoo, Jazza SLam, Halocraft, Ψύλλοι στ' Άχυρα, Γκιντίκι, Mustakbajam, Sharp #9, EKMEK, Ανφάν Γκατέ, Βουκολική Διαταραχή, Αμανίτες, Chroma Band, The Sailing Tomatoes, Mode Plagal, Annoula & Trois Enfants de Voliotique, Θραξ Πανκc, Jonathan?s Stall, The Banksters, Λάργκο, The Halay Lamba, The Dude, B.I.G. Brothers, Banda Entopica, Εύα Ατματζίδου & Trevor Gordon Hall, Bonzai, Marianna Syra, Ρουμπαγιάτ!

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ