{ Τελευταία νέα }

Γ.Ν.Θ Παπανικολάου: Κάθετη αύξηση κρουσμάτων σε ασθενείς και προσωπικό

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Νοσοκομείου


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Γ.Ν.Θ Παπανικολάου: Κάθετη αύξηση κρουσμάτων σε ασθενείς και προσωπικόΚάθετη αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού σε ασθενείς και προσωπικό του Γ.Ν.Θ Παπανικολάου

Κάθετη αύξηση κρουσμάτων  κορωνοϊού σε ασθενείς και προσωπικό του Γ.Ν.Θ Παπανικολάου ανήγγειλε με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλης Γιαννάκος.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Tiς τελευταίες ημέρες έχουμε συρροή κρουσμάτων σε προσωπικό και ασθενείς στο νοσοκομείου Παπανικολάου Θεσσαλονίκης.
Πάνω από 24 συνάδελφοι νοσούν με συμπτώματα. Νοσούν επίσης ασθενείς στην καρδιολογική κλινική. Αύριο θα είναι κλειστά κάποια χειρουργεία και εξωτερικά Ιατρεία.
Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο εντατικοποίησης των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού και με στόχο την προστασία των νοσηλευόμενων ασθενών ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ προσωρινά το επισκεπτήριο.
 
Το Γ.Ν.Θ Παπανικολάου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
 
ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ:
 
-Αναστέλλεται το επισκεπτήριο και όπου κρίνεται αναγκαίο, δύναται να υπάρχει ένας συνοδός στον οποίο θα δίνεται ειδική άδεια παραμονής.
 
-ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η παραμονή στο νοσοκομείο συνοδών που παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα λοίμωξης ανωτέρου αναπνευστικού (πυρετός, δεκατική κίνηση, βήχας, φαρυγγαλγία, ρινική καταρροή).
 
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ:
 
-Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη των ιατρικών επισκεπτών στις νοσηλευτικές μονάδες.
 
-Σε εξαιρετικές περιπτώσεις όταν αυτό είναι απαραίτητο, θα πρέπει να υπάρχει ειδική έγκριση από τη διοίκηση του νοσοκομείου.
 
ΛΟΓΩ ΣΟΒΑΡΗΣ ΕΞΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ 30/10/2020 ΕΩΣ ΚΑΙ 6/11/2020.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ