{ Εκδηλώσεις }

Φοβάμαι που γερνάω; Ενημερωτική εκδήλωση για μια υγιή τρίτη ηλικία

στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΑΛΕΞ «Αλέξανδρος»


Κατηγορίες: Διαλέξεις - Συζητήσεις - ομιλίες

Φοβάμαι που γερνάω; Ενημερωτική εκδήλωση για μια υγιή τρίτη ηλικία
Δωρεάν

Χώρος: Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»
Διεύθυνση: Εθνικής Αμύνης 1, 54621
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»
Τιμή: από 0.00

Πότε: 26/02/2020
Ώρα έναρξης: 18:00

«Φοβάμαι που γερνάω;». Ενημερωτική εκδήλωση για μια υγιή τρίτη ηλικία, δίωρη ομιλία της Κυρίας Νέλης Βυζαντιάδου

Η ιστοσελίδα «γερνάω αλλιώς» διοργανώνει την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος», Θεσσαλονίκη, δίωρη ομιλία της κυρίας Νέλης Βυζαντιάδου με θέμα: «Φοβάμαι που γερνάω;»

Τι σημαίνει, αλήθεια, να γερνάω; Τι παραπάνω σημαίνει από το να αντιλαμβάνομαι ότι, ακόμα κι αν η καρδιά λαχταρά, το σώμα αντιστέκεται; Τι παραπάνω σημαίνει από το να ξέρω πως η γραμμή της ζωής μου μικραίνει, αλλά έχει ακόμη να μου δείξει και να μου μάθει πολλά; Πώς θα μπορέσω, αλήθεια, να διαχειριστώ όλους αυτούς τους περιορισμούς που φέρνει το γήρας; Πώς θα ζήσω με αξιοπρέπεια και χωρίς να νιώθω ότι είμαι βάρος στους άλλους; Πώς θα αποδεχθώ αυτά που φοβάμαι και θα επικεντρωθώ σε αυτά που ελπίζω; Τι σημαίνει τελικά να γερνάω;

Η ομιλήτρια της εκδήλωσης, Νέλη Βυζαντιάδου, είναι Εκπαιδεύτρια και Επόπτρια στο Ψυχόδραμα, Ψυχοθεραπεύτρια Ενηλίκων, Συστημική Σύμβουλος Ζεύγους και συγγραφέας.

Η ιστοσελίδα «γερνάω αλλιώς», που διοργανώνει την εκδήλωση, είναι η πρώτη και μοναδική στο είδος της ενημερωτική ιστοσελίδα στην Ελλάδα, που απευθύνεται στους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας με θέματα όπως υγεία, ψυχολογία, ελεύθερος χρόνος, υπηρεσίες. Στόχος της ιστοσελίδας είναι να αλλάξει τη ματιά των ίδιων των ηλικιωμένων για τον εαυτό τους και τη θέση τους μέσα στην κοινωνία. Γιατί «γερνάω αλλιώς» δε σημαίνει δε γερνάω. Σημαίνει γερνάω με επίγνωση και αξιοπρέπεια. Σημαίνει ότι την πείρα και τη σοφία της ζωής δεν τις εγκλωβίζω σε αναμνήσεις, αλλά τις μετουσιώνω σε δράση, στωικότητα, όνειρα, υπομονή, δημιουργία.

«Φοβάμαι που γερνάω;»
Ενημερωτική εκδήλωση για μια υγιή τρίτη ηλικία,
δίωρη ομιλία της Κυρίας Νέλης Βυζαντιάδου


Με τη στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Ημερομηνία εκδήλωσης: Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020
Ώρα έναρξης: 18:00
Διεύθυνση: Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη)

Απευθύνεται σε κοινό ηλικίας: 60+
Είσοδος: ελεύθερη

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ