{ Εκπαίδευση }

Φλώρινα: Πρεσβυτέρα αρίστευσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις συγκεντρώνοντας 19.080 μόρια.

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Φλώρινα: Πρεσβυτέρα αρίστευσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις συγκεντρώνοντας 19.080 μόρια.Πρεσβυτέρα αρίστευσε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις συγκεντρώνοντας 19.080 μόρια.

Αξια επαίνου και πολλών συγχαρητηρίων αποτελεί η Πρεσβυτέρα κ. Δούπλη Ελευθερία, σύζυγος του πατρός Χρήστου Κεμανετζίδη η οποία διέπρεψε στη διαγωνιστική διαδικασία των Πανελληνιών εξετάσεων συγκεντρώνοντας 19.080 μόρια.
 
Όπως αναφέρει το romfea.gr, η Πρεσβυτέρα, μητέρα τριών παιδιών, η οποία διαμένει με την οικογένειά της στην ακριτική Κέλλη Φλώρινας, κατάφερε, με την βοήθεια του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ. Θεοκλήτου, να συγκεντρώσει τον παραπάνω αριθμό μορίων και να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα υπομονής και επιμονής τόσο για τα νέα παιδιά όσο και για τους μεγαλύτερους. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως στη κ. Δούπλη αποφάσισε να καθίσει και πάλι στα θρανία μετά από είκοσι χρόνια, γραφόμενη στο ΕΠΑ.Λ Αμυνταίου και πλέον της δίνεται η δυνατότητα να εισέλθει σε όποια Πανεπιστημιακή Σχολή το επιθυμεί.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ