{ Εκδηλώσεις }

Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο φουαγιέ του Δημαρχείου


Κατηγορίες: Μπαζάρ - Bazaar

Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο φουαγιέ του Δημαρχείου

Χώρος: Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Διεύθυνση: Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου 1, 54640
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Δημαρχείο Θεσσαλονίκης
Τιμή: από 0.00

Πότε: 07/12/2019 - 08/12/2019
Ημέρες & Ώρες
Σάββατο: 10:00
Κυριακή: 10:00

Σε εορταστικό κλίμα θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 από τις 10:00-20:00, στο φουαγιέ του Δημαρχιακού μεγάρου.

Σε εορταστικό κλίμα θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο φιλανθρωπικό χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης  στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2019 από τις 10:00-20:00, στο φουαγιέ του Δημαρχιακού μεγάρου.

Συμμετέχουν 14 σωματεία, σύλλογοι και εθελοντικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης που έχουν επιδείξει σημαντικό έργο  για τη στήριξη ευπαθών ομάδων του κοινωνικού ιστού της πόλης. Λαμπιόνια, στολίδια αλλά και χειροποίητες κατασκευές και είδη ένδυσης είναι μερικά από τα προϊόντα προς πώληση.
Επιλέγοντας τα δώρα προς τους αγαπημένους σας από το χριστουγεννιάτικο bazaar του Δήμου Θεσσαλονίκης, μπορείτε να στηρίξετε τις προσπάθειες: του ορφανοτροφείου «Μέλισσα», του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων των Αμέα του Ιδρύματος «Άγιος Δημήτριος» αλλά και των φίλων του ΚΕ.ΠΕ.Π «Άγιος Δημήτριος», τα παιδιά με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες του συλλόγου «ΣΥΖΩΗ», τον σύνδεσμο προώθησης εθελοντικής αιμοδοσίας ατόμων με μεσογειακή αναιμία «Πηγή Ζωής», το «Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού», τις δράσεις του συλλόγου «Μιλάμε για τον αυτισμό», το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, να συμβάλετε στην πραγματοποίηση των ονείρων παιδιών με σοβαρές ασθένειες στηρίζοντας το «Make a Wish», τη στήριξη των κοινωνικών δομών του Δήμου Θεσσαλονίκης με το «Σκοπός Ζωής», και τους φιλοζωικούς συλλόγους Προστασία Αδέσποτων Ζώων «Αγάπη», «Αδέσποτος Πλανήτης» και «ΖΩ.Ε.Σ. και ο «Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Μαυρολιθαριτών».

Ακόμη η East West Greece σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης ανέθεσαν στην καλλιτέχνη Αγάπη Ορφανίδου, να φτιάξει στολίδια και άλλα χρηστικά αντικείμενα με ανακυκλώσιμα ρούχα. Η χαρά της δημιουργίας και η αγάπη για το περιβάλλον σμίγουν και επικοινωνούν την ιδέα της ανακύκλωσης.
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ