{ Μουσική }

Φιλ Κόλινς - Συγκινητική η εμφάνιση του τραγουδιστή

Το πρώην μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Genesis δεν απογοήτευσε το κοινό του


Κατηγορίες: Μουσικά νέα

Φιλ Κόλινς - Συγκινητική η εμφάνιση του τραγουδιστή

Ποιοι: Φιλ Κόλινς

Συγκινητική η εμφάνιση του Φιλ Κόλινς πάνω στην σκηνή με ειδικό κάθισμα και μπαστούνι στην περιοδεία του "Not dead Yet"

Ο  τραγουδιστής και ντράμερ των θρυλικών Genesis, Φιλ Κόλινς, εμφανίστηκε πάνω στην σκηνή καθισμένος σε ειδικό κάθισμα και κρατώντας στο χέρι του ένα βοηθητικό μπαστούνι κατά την διάρκεια συναυλίας που έδωσε στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας. Ο 68χρονος Βρετανός ποπ σταρ έχει υποβληθεί σε αλλεπάλληλες εγχειρήσεις το τελευταίο διάστημα και αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα τα οποία δεν του επιτρέπουν να σταθεί όρθιος.

Η παρουσία του στην Αυστραλία μετά από 20 χρόνια, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της σόλο περιοδείας του, που φέρει τον τίτλο « Not dead yet», της οποίας ο τίτλος παραπέμπει στο βιβλίο αυτοβιογραφία του τραγουδιστή. Η εμφάνιση του Βρετανού ποπ σταρ μπορεί να προκάλεσε ένα αρχικό σοκ στους θαυμαστές του, ωστόσο ο ίδιος και οι ερμηνείες του κατά την διάρκεια της συναυλίας απέδειξαν ότι η δύναμη της ψυχής και το ταλέντο ενός καλλιτέχνη δεν επηρεάζεται από μία καρέκλα κι ένα μπαστούνι.

Μάλιστα, σε όλη την διάρκεια της συναυλίας ο Φιλ Κόλλινς αστειευόταν με το κοινό:

“ Για τους ιστορικούς που βρίσκονται ανάμεσα στο κοινό απόψε, πριν καμιά 200 χρόνια – μπορεί και παραπάνω- ήμουν σε ένα συγκρότημα που ονομαζόταν Genesis. Εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι μεταξύ μας, κι αυτό είναι υπέροχο. Γιατί τα περισσότερα γκρουπ καταλήγουν να μισούν ο ένας τον άλλον”.

Ο Φιλ Κόλινς μετρά πενήντα χρόνια στην μουσική σκηνή ( Genesis/σόλο καριέρα) κι έχει βραβευθεί με 7 βραβεία Έμμυ κι ένα Όσκαρ.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ