{ Τελευταία νέα }

Fashion design meets photography: παρουσίαση της νέας κολλεξιόν της Marina Vernicos στο 4tailors στη Θεσσαλονίκη


Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Fashion design meets photography: παρουσίαση της νέας κολλεξιόν της Marina Vernicos στο 4tailors στη ΘεσσαλονίκηΗ 4tailors είναι ένα 100% Ελληνικό brand γυναικείων ρούχων βασισμένο σε μία μινιμαλιστική προσέγγιση και απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να κινείται με άνεση και στυλ στην καθημερινότητά της.

Την Τρίτη 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το opening party του πρώτου ομώνυμου καταστήματος 4Tailors στην οδό Μητροπόλεως 87, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.
 
Η 4tailors είναι ένα 100% Ελληνικό brand γυναικείων ρούχων βασισμένο σε μία μινιμαλιστική προσέγγιση και απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να κινείται με άνεση και στυλ στην καθημερινότητά της. 
 
Επίσημη προσκεκλημένη της βραδιάς ήταν η βραβευμένη φωτογράφος Marina Vernicos  όπου παρουσιάστηκαν τα ρούχα της τα οποία σχεδίασε η εταιρία The Fashion Lab με το moto ''fashion design meets photography''. 
 
Το κατάστημα 4tailors φιλοξενεί τις δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών: 4tailors, The Fashion Lab, Marina Vernicos Collection, Christina Malle Bags,  Yorgos Moutsatsos Jewelry, Yiannis Gounaridis Bord De L'eau Design Factory, Blanc Hats Athens, NI.SY Handmade Shoes, Taph117 Scent Design.   
 
Σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση και με μότο #weare4tailors το fashion party άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις καθώς παρευρέθηκαν και οι ίδιοι οι δημιουργοί οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να μιλήσουν με τους καλεσμένους και να παρουσιάσουν τα σχέδια τους.
 
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ